Vedete despre care nu ştiai că au diabet

De Diana Zagrean, pe

Doar pentru că sunt vedete, nu înseamnă că nu sunt şi ei oameni şi au tot felul de suferinţe. Iată câteva vedete despre care sigur nu ştiai că suferă de diabet zaharat. Vezi care sunt celebrităţile care suferă de această boală cronică.

Halle Berry

Actriţa Halle Berry a aflat încă din 1989 că are diabet tip 2, după ce s-a prăbuşit pe platourile de filmare ale serialului „Living dolls”, în care juca. Ea a stat în comă diabetică aproape o săptămână şi a declarat că era speriată de moarte la început. Acum, actriţa îşi îngrijeşte bine organismul şi mănâncă sănătos, astfel că diabetul nu i-a mai făcut probleme de când ia medicamente şi ţine regimul adecvat.

Salma Hayek

Actriţa de origine mexicană a avut diabet gestaţional în timp ce era gravidă cu fiica ei, Valentina. Diabetul gestaţional este o formă de diabet care apare la unele femei gravide doar pe durata sarcinii şi, de cele mia multe ori, dispare după naştere. Salma Hayek are risc crescut de a dezvolta diabet de tip 2, deoarece unii membri ai familiei ei suferă de această boală cronică.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte vedete suferă de diabet, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter