Vedete: Marius Moga traieste visul american

De Unica.ro, pe

Cand nu isi antreneaza echipa de la „Vocea Romaniei“ (PRO TV), Marius Moga lupta sa ajunga tot mai sus. Cum la noi in tara a atins demult culmile succesului, noua sa tinta este peste Ocean, in America.
In fiecare seara de marti, am vazut cum isi antrena echipa, cum dadea sfaturi si incerca sa-i ajute pe concurentii sai sa isi indeplineasca un vis, acela de a deveni vocea Romaniei. In ultimii ani, insa, si el a a muncit pentru a-si atinge un vis. Marius Moga (30) si-a dorit ca muzica sa sa devina cunoscuta in Statele Unite, iar pentru asta a intreprins numeroase calatorii peste Ocean. In timpul vacantelor de lucru in Los Angeles sau New York, a inceput sa cunoasca oameni importanti din industria muzicala, sa lege prietenii si colaborari, sa construiasca proiecte si sa isi faca planuri. Iar anul acesta, munca sa a dat roade, motiv pentru care si-a petrecut ultima luna din toamna in New York, locul unde visele pot deveni realitate, daca ai ta­lent si esti neclintit de la drumul ales.


De la Vocea la The Voice

Timp de 10 zile, atentia intregii lumi s-a indreptat catre coasta de Nord-Est a Americii, unde uraganul Sandy a facut ravagii nemaivazute, la sfarsitul lunii octombrie. Strazile celebrului cartier Manhattan au fost inundate, masinile au fost acoperite de ape, cladirile au ramas fara curent electric si milioane de oameni s-au adapostit si si-au restrans activitatea, asteptand sa treaca furia uraganului. Printre acestia s-a aflat si Marius Moga, aflat la New York chiar in momentul in care Sandy a lovit orasul. Din fericire, zona in care locuia compozitorul roman nu a fost afectata, iar artistul a putut sa isi res­pecte programul si sa mearga nu doar in studioul de inregistrari, ci si la eveni­mente caritabile: „New York. Tocmai m-am intors de la un charity event. Uraganul Sandy nu a ajuns la mine”, scria Marius Moga pe pagina oficiala de Facebook.

Citeşte continuarea pe Viva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter