Vedetele spun lucruri trăsnite. Vezi cele mai stupide declaraţii!

De Adina Radu, pe

De la Arnold Schwarzenegger, la Brooke Shields sau Britney Spears, toate vedetele au scăpări care duc la declaraţii cel puţin amuzante. Iată care sunt cele mai stupide.
“Căsătoria gay consider că ar trebui să fie între un bărbat şi o femeie”, a spus Arnold Schwarzenegger.
„Nu mi-am dorit niciodată să merg în Japonia. Pu şi simplu pentru că nu îmi place peştele. Şi ştiu că această mâncare e foarte populară acolo, în Africa”, A declarat Britney Spears care nu prea a dat pe la orele de geografie. Tot ea a mai spus „Sunt de acord cu pedeapsa capitală. Cine comite o crimă teribilă, trebuie să primească o pdeapsă pe măsură ca să se înveţe minte pentru data viitoare.”
“Eu nu ţin cură de slăbire. Doar că nu mănânc atât de mult pe cât aş vrea”, spune Linda Evangelista. Tot ea a mai zis: “Dumnezeu e cel care m-a făcut aşa de frumoasă. Dacă n-aş fi fost aşa m-aş fi făcut profesoară”.

“Deci unde se ţine anul ăsta Festivalul de Film de la Cannes?” se întreabă Christina Aguilera. Tot ea a mai zis: “ Nu m-aş simţi bine Dacă aş purta haine care îmi acoperă corpul”.

“Fumatul ucide. Şi dacă eşti ucis, ai pierdut o parte importantă a vieţii tale”, consideră Brooke Shields.

“Am părerile mele, păreri puternice, dar nu sunt întotdeauna de acord cu ele”, a declarat fostul preşedinte american George W. Bush.

“Eu nu sunt anorexică. Eu sunt din Texas. Există oameni din texas care să fie anorexici? Eu n-am auzit de niciunul şi aici mă includ şi pe mine”, a spus Jessica Simpson pe vremea când era mai slăbuţă.

“Singurul artist fericit este artistul mort, pentru că nu se poate schimba. Când o să mor probabil că o să mă reîncarnez într-o pensulă”, crede Sylvestor Stallone.

“Cred că MTV ar trebui să folosească subtitrări. De obicei nici măcar eu nu înţeleg ce vreau să spun”, recunoaşte Ozzy Osbourne

“Dacă aş fi preşedintele SUA aş transforma toate bisericile în baruri de striptease şi m-aş uita cum se roagă oamenii”, visează Kid Rock.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter