Vedete: 5 lucruri incredibile pe care le-a spus Monica Gabor despre Mr. Pink

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Aşa cum ne-am obişnuit deja, fiecare întoarcere a fostei doamne Columbeanu în ţară face valuri.
Acelaşi lucru s-a întâmplat şi zilele acestea când băcăuanca a revenit pe plaiuri mioritice, cu gândul la fetiţa ei, dar şi la afacerile pe care le anunţă cu surle şi trâmbiţe de câteva luni bune.

Prezentă la tribunal unde astăzi a avut loc o nouă înfăţişare în procesul pentru custodia minorei Irina Columbeanu, Moni Gabor s-a arătat foarte încrezătoare în reuşita ei. „Nu ştiu unde şi cu cine e fetiţa mea! Irinel nu vrea să îmi spună unde e. Am venit ieri şi nu am apucat să o văd deloc. În acest moment nu îmi doresc nimic mai mult decât custodia ei. Voi porni o afacere în România şi fac asta doar pentru viitorul ei. Sunt pregătită să fiu interogată şi sunt încrezătoare că procesul se va termina azi”, a declarat Moni pentru Libertatea.

Chiar dacă atenţia ei este canalizată astăzi pe acest proces, Moni Gabor nu uită nicio secundă de iubitul chinez care o aşteaptă peste Ocean. De fiecare dată când vorbeşte despre milionar, fosta doamnă Columbeanu scoate câteo perlă discutată multe zile după în presă.

Se poate face astfel un clasament clar al acestor declaraţii incredibile. Să vedem despre ce este vorba!

1. „Mr. Pink nu a băut niciodata alcool, nu e genul lui. Cel mai bun vin din lume, de 25.000 de dolari, îl desface pentru prietenii lui. Îi place să îi facă fericiţi, îi respectă, dar niciodată nu gustă, el nu bea alcool”, dezvăluia Monica Gabor la Cancan TV.

2. „Nu am fost la Oscaruri anul acesta. El are întotdeauna cea mai bună masă de la Oscar, dar nu doreşte să meargă”, a explicat modelul la aceeaşi emisiune.

3. „În Los Angeles toată lumea mă strigă Lhamo, nu Monica, e numele meu în acest moment”, a declarat Monica Gabor, ieri când a aterizat pe Aeroportul Henry Coandă din Bucureşti.

4. „Aproape în fiecare zi Mr. Pink mă pune să mă îmbrac în roz”, a continuat fost doamnă Columbeanu.

5. „Are între 21 şi 22 de ani. Oricum, e foarte tânăr şi ce mă impresionează e faptul că are atâta experienţă. Oameni care au 50-60 de ani vin să-i ceară lui sfatul şi întotdeauna lucrurile se întâmplă aşa cum consideră el că ar trebui să se întâmple”, a conchis diva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter