Iată ce vedete au trecut prin întâmplări paranormale

De Geo Berciu, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 14:31

Existenţa unor fenomene sau trăiri pe care mintea refuză să le explice nu poate fi negată, de-a lungul vieţii fiecare dintre noi trecând prin asemenea situaţii. Câteva dintre vedetele autohtone şi-au făcut curaj, de-a lungul timpului, să vorbească deschis despre experienţele lor la limita paranormalului.
Prezentatoarea emisiunii „Dincolo de Povestiri”, Elena Lasconi este deschisă la tot felul de subiecte „neortodoxe” şi chiar dacă nu de fiecare dată găseşte o explicaţie lucrurilor stranii, ea este convinsă că acestea există, mai ales că a şi trăit şi experienţe extrasenzoriale. Elena Lasconi a povestit în emisiunea ei că, în urmă cu câţiva ani, a anticipat moartea unei doamne pe care o cunoscuse în adolescenţă şi la care a stat în gazdă. “Am avut o relaţie specială cu Mamisa, aşa îi spuneam eu. Eu nu aş fi fost ce sunt astăzi dacă Mamiţa nu ar fi fost în viaţa mea. Eram bolnavă de Lyme-Borelia, pur şi simplu, vreme de trei săptămâni am fost «legumă». În timp ce urmăream picăturile perfuziei, mă gândeam intens la Mamisa, o simţeam lângă mine. Era o senzaţie placută. Zâmbeam. Cu ea mă simţeam atât de bine! A doua zi m-a sunat un fost coleg să-mi spună că Mamiţa a murit. Nu ştiu ce m-a determinat să-l sun pe Nunu, fiul Mamisei, să-i spun ceva, orice. Iar Nunu a început să plângă şi să-mi spuna că ultimul cuvânt pe care l-a spus Mamiţa înainte de a muri a fost numele meu. S-a întâmplat exact în perioada în care eu mă gândeam intens la ea”, a povestit vedeta.
Iată ce vedete au trecut prin întâmplări paranormale

Practică zilnic meditaţia, pe care o şi predă, e captivat de mister şi este deschis faţă de întâmplările inexplicabile. Dar atunci când îi vine rândul să vorbească despre experienţele lui paranormale, Oreste este extrem de tăcut. „Orice om trăieşte, măcar o dată în viaţa lui, un asemenea moment. Am traversat în iniţierile shamanice „lumi incredibile”, dar toate acestea se… tac. În această dimensiune se experimentează mai mult decât se vorbeşte”.
Iată ce vedete au trecut prin întâmplări paranormale

Diana Dumitrescu a povestit pe blogul personal despre o întâmplare mai puţin obişnuită care a şocat-o pe moment. Poate artista nu ar fi crezut în spirite dacă nu i s-ar fi întâmplat să trăiască o experienţă pe care nu o s-o uite prea curând. În timp ce conducea, prin faţa maşinii sale a trecut o umbră, iar vedeta nu îşi explică nici acum ce s-a întâmplat. „Nu am trăit decât o singură dată o astfel de experienţă şi, nici acum, nu sunt sigură de ea, nu de alta, dar eram la volan noaptea, obosită, când s-a întâmplat. Am văzut pe autostradă o nălucă. Mi-a trecut prin faţa maşinii…părea o femeie. Am frânat, destul de brusc, m-am uitat în jur…nimic, noaptea neagră, atât. Am plecat fff repede, eram panicată şi nu prea îmi place întunericul”.
Iată ce vedete au trecut prin întâmplări paranormale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter