Vedete: Inna, Cheloo şi Keo. Vezi ce au în comun

De Diana Zagrean, pe

Vedetele din România folosesc mai des decât credeţi numele de scenă. Astfel vedete ca Inna, Cheloo, Corina, Keo, Connect-R sau chiar Florin Salam s-au lansat în industria muzicală sub alte nume decât cele din buletin, pentru a avea mai mult succes. Iată numele lor reale.

Corina

Corina Monica Ciorbă era numele cântăreţei, de dinainte de căsătorie. Acum, ea se numeşte în acte Corina Bud, dar trebuie să recunoaşteţi că ar fi fost greu săs e afirme cu un nume de familie cu implicaţii atât de…culinare.
Citeşte şi Wow, ce sexy! Uite cum va arăta Corina în noul videoclip

Papa Junior

Eusebiu Tocănel Cristian este numele sub care s-a născut cântăreţul şi producătorul român cunoscut ca Papa Junior. La sfârşitul anilor ’90, Papa Junior scotea hit după hit în România. Mai ţineţi minte piesa feat Moni-k?

Keo

Aţi auzit de Cosmin Mustaţă? Suntem sigure că da, doar că nu ştiaţi despre cine este vorba. Keo, căci despre el este vorba s-a născut cu acest nume, dar a ales ceva mult mai sonor pentru lansarea pe piaţa muzicală de la noi. Oare Andreea va fi de acord să îi ia numele după căsătorie?

Inna

Inna are succes internaţional şi a scos de curând o colaborare inedită cu o formaţie din Republica Moldova. Oare avea ea acelaşi succes ameţitor dacă se lansa sub numele din buletin, adică Apostoleanu Elena Alexandra?

Cheloo

Un dur şi jumătate în versurile trupei Paraziţii, un membru interesant al juriului în show-ul X Factor din România şi un rapper celebru. Numele lui real este Cătălin Ştefan Ion, nu la fel de cool, nu-i aşa?
Citeşte mai departe şi află care sunt numele reale, din buletin, ale lui Florin Salam, Connec-R sau chiar Chuck Norris, pe pagina următoare!
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter