Vedete cleptomane. Cum au fost prinse la furat

De Geo Berciu, pe

Au milioane în conturi, însă tentaţia de a subtiliza diverse produse din magazine este prea mare pentru anumite vedete, care prezintă semne clare de cleptomanie.
Ultimul pe lista vedetelor cleptomane este actorul american de comedie Andy Dick, care a fost arestat, după ce ar fi furat un colier, în valoare de 1.000 de dolari de la gâtul unui bărbat. După ce a plătit o cauţine substanţială, el a fost eliberat, urmând ca acum să apară în faţa judecătorilor pentru fapta sa.
Vedete cleptomane. Cum au fost prinse la furat
O mai veche clientă a poliţiştilor de la furturi este Winona Ryder. Vedeta a ţinut prima pagină a ziarelor în 2002, când a plecat dintr-un magazin din Beverly Hills cu haine în valoare de 6000 de euro fără să le plătească. Deşi a susţinut că se pregătea pentru un rol de hoaţă şi nu voia să fure cu adevărat, pentru fapta sa, Winona fost condamnată la 500 de ore de muncă în folosul comunităţii. În 2008, actriţa a recidivat, fiind prinsă în timp ce fura produse cosmetice dintr-o farmacie din Hollywood.
Vedete cleptomane. Cum au fost prinse la furat
Lindsay Lohan este şi ea una dintre vedetele care au fost prinse furând. În 2011, vedeta a apărut pe internet în înregistrări care dovedeau că increase să părăsească un magazine cu un colier de 25.000 de dolari. Lindsay a primit 120 de zile de închisoare pentru furtul colierului, însă acesta nu este singurul caz în care actriţa a avut de-a face cu poliţie, vedeta având un cazier impresionant.
Vedete cleptomane. Cum au fost prinse la furat
Printr-un episod jenant a trecut şi Megan Fox la vârsta de 16 ani. În urmă cu câţiva ani, ea a povestit cum a ajuns în tinereţe la tribunal, după ce a fost prinsă încercând să fure produse cosmetice dintr-un supermarket. „M-au dus la tribunal şi am avut de ales între două pedepse, iar eu am ales-o pe a doua, să împachetez daruri pentru Crăciun, ceea ce era grozav, nici nu mi se părea o pedeapsă reală. Cealaltă opţiune ar fi fost să port un anunţ pe care scria că am furat de la Wal-Mart şi să stau timp de trei zile în faţa magazinului”, a precizat vedeta la vremea respectivă.
Vedete cleptomane. Cum au fost prinse la furat
Şi Milla Jovovich a povestit, în 2012, un episod din viaţa ei, pe care însă l-a tratat ca pe o joacă. Poate şi pentru că nu a fost prinsă. Potrivit The Sun, Milla Jovovich a făcut mai multe vizite la hotelul Lanesborough din Londra, împreună cu un prieten, pentru a fura patru ceşti cu farfurioarele lor, un bol de zahăr şi unul pentru lapte. Singurul ei regret a fost faptul că nu a putut sustrage şi ceainicul pentru a avea setul complet.
Vedete cleptomane. Cum au fost prinse la furat
(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter