Jamie Oliver, considerat erou, după ce a imobilizat un hoț care a încercat să îi spargă casa

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 10 septembrie 2018, 12:36
Maestrul bucătar Jamie Oliver este considerat erou de către vecinii săi, după ce a imobilizat un hoț care a încercat să îi spargă casa.

Chef-ul britanic în vârstă de 43 de ani se afla alături de soția și cei cinci copii ai săi în casa lor din nordul Londrei când a auzit zgomote suspecte venind dinspre casa unui vecin.

În momentul în care a vrut să cerceteze, i-a ieșit în față un bărbat care încerca să intre în locuința sa.

Imediat  bărbatul a făcut cale întoarsă, a ieșit din locuință și a luat-o la fugă pe stradă. Dar Oliver nu a stat pe gânduri și a fugit după intrus, reușind să îl imobilizeze.

Citește și: Cele mai ciudate locuri de muncă pe care le-a avut Ashton Kutcher înainte de a deveni faimos

Potrivit unor surse citate de Mirror, după ce poliţiştii au venit să îl preia pe „bărbatul agresiv”, Jamie a mai petrecut puțin timp cu aceștia, „glumind și râzând”.

Se pare că locuința în valoare de 10 milioane euro a lui Jamie Oliver nu era singura vizată de bărbat. Hoțul ar mai fi avut în vizor și vila în care locuiește modelul Kate Moss.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 4 septembrie.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe. În 2002, el a deschis restaurantul Fifteen în Londra şi fundaţia de caritate asociată, The Fifteen Foundation, care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni bucătari-şefi. În momentul de faţă, mai sunt încă trei restaurante Fifteen în lume, la Cornwall, Amsterdam şi Melbourne, ulterior Jamie deschizând şi un lanţ de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc Jamie’s Italian.

Citește și: Beyonce le-a arătat fanilor cum și-a sărbătorit ziua de naștere FOTO

Restaurantele lui Jamie Oliver s-au înmulţit în ultimii ani, pe măsură ce renumitul maestru bucătar s-a folosit de celebritatea sa pentru a promova campanii ce militează pentru o mai bună alimentaţie a elevilor în şcoli şi pentru angajarea tinerilor în industria alimentară.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter