Casa regizorului Quentin Tarantino a fost prădată de hoți

De Oana Savin, pe
Casa din Los Angeles a regizorului Quentin Tarantino a fost prădată de doi hoți care au fugit după ce au dat nas în nas cu cineastul american.

Potrivit unor surse din Poliție, citate de TMZ, incidentul a avut loc duminică noapte, când hoții au intrat prin casă printr-o fereastră din spatele imobilului.

Tarantino i-a descoperit pe hoți și „le-a ținut piept” acestora, care imediat ce l-au văzut au fugit.

Acum, poliția analizează camerele de supraveghere din zonă pentru a reuși să identifice spărgătorii.

Quentin Tarantino este cea mai recentă vedetă care a fost vizată de infractori, după ce, la începutul acestei luni fiica fostului jucător de baschet Magic Johnson, Elisa, a scăpat ca prin minune atunci când doi bărbați înarmați au intrat în locuințe pe care tânăra o închiriase prin intermediul unei platforme.

Cei doi hoți au furat din casa regizorului mai multe ceasuri scumpe și bijuterii, aparatură electronică și bani. Pagubele au fost estimate de polițiști la o sumă cuprinsă între 30.000 și 40.000 dolari.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Quentin Tarantino este câștigător al trofeului Palme d’Or de la Cannes cu filmul „Pulp Fiction”, din 1994, şi a două premii Oscar pentru scenariile filmelor „Pulp Fiction” şi „Django Unchained”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter