O femeie de 82 de ani a făcut un hoț să regrete că i-a spart locuința

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 27 noiembrie 2019, 13:11
Un bărbat a făcut o greșeală teribilă când a încercat să jefuiască casa unei femei de 82 de ani din Rochester, New York. De fapt, acea femeie care locuia acolo era fosta culturistă Willie Murphy care, în pofida vârstei sale înaintate, încă poate ridica 100 de kilograme.

În timp ce se pregătea să meargă la somn, Murphy i-a deschis ușa unui bărbat care susținea că se simte rău și are nevoie de o ambulanță, potrivit Insider.

Femeia a plecat să sune la poliție, dar a fost întreruptă de ciocănitul violent al bărbatului care încerca să spargă ușa. Hoțul a reușit să intre în casă. În loc să încerce să se ascundă sau să fugă, Willie a luat o masă și l-a lovit.

Sunt singură și sunt bătrână, dar ce credeți? Sunt puternică”, a declarat femeia.

Am luat masa și am mers să îl lovesc. Și ce credeți? Masa s-a rupt”, a povestit Murphy care a spus că nu s-a oprit acolo. Aceasta a luat apoi o sticlă de șampon și a turnat-o pe fața bărbatului. După aceea a luat o mătură cu care l-a bătut pe intrus.

Iau mătura. El trage de mătură. El îl lovesc cu mătura”, a mai zis ea.

Răspunzând la apelul pe care deja îl efectuase, poliția a ajuns la locuința femeii doar pentru a-l găsi pe hoț bătut, umilit și plin de șampon. Impresionați, cei patru polițiști care au ajuns la fața locului au rugat-o pe Willie Murphy să facă un selfie cu ei.

Intrusul a obținut în cele din urmă ceea ce a cerut și a fost luat cu ambulanța.

Femeia a declarat că speră ca povestea ei să inspire și să le aducă încredere și altor persoane, indiferent de vârsta pe care o au.

Sursă foto: Captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter