Ellie White, atacată de hoți azi-noapte: ”Starea de urgență s-a încheiat într-un mod apoteotic”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 mai 2020, 12:50
Elllie White a trecut prin momente înspăimântătoare seara trecută, când hoții au încercat să-i spargă casa. Artista a postat un mesaj pe contul de socializare anunțând situația prin care a trecut.

Ellie White, în vârstă de 36 de ani, fosta solistă a trupei DJ Project, este căsătorită cu impresarul Doru Tinca, cu care are doi copii, Mihai și Maria. Artista s-a speriat foarte tare seara trecută, când hoții au încercat să intre peste ei în casă, ulterior publicând și un mesaj pe conturile de socializare: ”Starea de urgență s-a încheiat într-un mod apoteotic. Azi-noapte, în jurul orei 00.30, hoții au încercat să intre peste noi în casă. Oribil sentiment!”, – a scris Ellie White, fără să ofere, însă, și alte detalii.

Citește și – Mihai Albu, acuzații dure la adresa fostei soții, Iulia Albu: “I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt în pericol”

În toată această perioadă de izolare majoritatea artiștilor au făcut fotografii și filmări din reședințele luxoase în care locuiesc. Ellie White nu a făcut excepție de la regulă și probabil a devenit țintă pentru infractori.

Ellie White locuiește într-o vilă situată în Paradisul Verde din Corbeanca.

Citește și – Lavinia Petrea, primele fotografii de la nuntă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter