Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să-i jefuiască locuința

De Unica.ro, pe

Sâmbătă seara, 20 martie 2021, hoții a încercat să jefuiască locuința Andreei Marin (46 de ani). Prezentatoarea de televiziunea locuiește alături de partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu (36 de ani), și de fiica ei Ana Violeta (13 ani).

Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să-i jefuiască locuința

În exclusivitate pentru Spynews, Andreea Marin a vorbit despre cele întâmplate. „Este adevărat, a existat aseară o tentativă de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate.

Am trecut recent și prin renovare schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar dacă ar intra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu:

Nu ținem în casă obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și oricum electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea.

Firma de securitate a sosit la fața locului, la fel și Poliția și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție. Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat.

Nu îmi face plăcere situația. Nu îmi place să văd oameni puși sub acuzare, sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui să fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale”, a declarat Andreea Marin în exclusivitate pentru Spynews.

Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu?

Invitată recent în Podcastul lui Damian Drăghici, prezentatoarea TV a vorbit despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei partener de viață. Întrebată de Damian cum a fost cucerită, Andreea a răspuns: „Asta nu îți voi spune”.

Citește și:

Mirela Vaida depune plângere împotriva femeii care a atacat-o în platoul „Acces Direct”

Maia Morgenstern, ținta unei jigniri antisemite la un eveniment public. „E grav. Am încremenit!”

Mama lui Augustin Viziru, internată după ce s-a infectat cu noul coronavirus: „Am dus-o la Matei Balș cu Salvarea”

Ulterior, prezentatoarea TV a povestit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere și, mai mult decât atât, că două evenimente dureroase i-au unit. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu.

Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin. „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa.

Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, mai spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020, pentru Unica.

Vorbind despre calitățile pe care le apreciază la partenerul ei, Andreea a adăugat atunci: „Suportul constant pe care îl simt din partea lui, dragostea, bineînțeles, faptul că simt că am un adevărat partener și un prieten. Dar admir și calitățile lui ce țin de profesie. Ne asemănăm.

Construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții, fără a ne lăsa trași de val înapoi. Îndrăznim mereu mai mult, cu credință. În Campania Prețuiește Viața, din aceste luni de pandemie, mi-a fost sprijin și am adunat împreună ajutoare, donații, am fost în convoaiele umanitare, muncind voluntar, umăr lângă umăr”.

Își dorește al doilea copil

Întrebată de Damian ce nu a făcut până acum, dar își dorește să facă, Andreea a răspuns: „Al doilea copil. (…) Mi-aș dori tare mult. Să vedem ce planuri are Dumnezeu”.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori. Sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, mai declara Andreea Marin la începutul anului 2020, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter