Vedete care au devenit mame după 40 de ani

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 13 noiembrie 2014, 20:27
Şi-au concentrat toată atenţia asupra carierei, iar celebritatea le-a împiedicat să-şi întemeieze o familie. Din fericire însă, sunt multe vedete care au decis să devină mame, chiar şi după 40 de ani.

Actriţa mexicană Salma Hayek avea 41 de ani, când a născut primul său copil, o fetiţă pe care a botezat-o Valentina Paloma. Tatăl micuţei, acum în vârstă de 7 ani ani, este magnatul Francois-Henri Pinault, care are un copil şi din relaţia cu celebrul manechin Linda Evangelista.

Salma-Hayek

Şi actriţa Halle Berry a descoperit târziu frumuseţea maternităţii. După o sarcină deloc uşoară, accentuată de certurile şi despărţirile de iubitul ei din acea perioadă, modelul canadian Gabriel Aubry, deţinătoarea unui premiu Oscar a dat naştere unei fetiţe, Nahla. Chiar dacă are 46 de ani, Halle Berry nu s-a temut de o nouă maternitate şi astfel, anul trecut, ea a dat naştere unui băieţel, acesta fiind primul copil al vedetei cu soţul său, Olivier Martinez.

Halle-Berry

Tina Fey, vedeta serialului „30 Rock”, a avut mari temeri la cea de-a doua sarcină pe care şi-a anunțat-o în timpul emisiunii lui Oprah Winfrey. Temerile ei s-au dovedit nefondate şi, la 41 de ani, a adus-o pe lume pe
Penelope Athena, al cărui sex nu l-a ştiut până la naştere. Împreună cu soțul ei, compozitorul Jeffrey Richmond, vedeta mai are o fetiţă în vârstă de opt ani, pe nume Alice.

Tina-Fey

După ce fiul lor Jett, în vârstă de 16 ani, a murit în ianuarie 2009, din cauza unei „tulburări cerebrale”, în reşedinţa de vacanţă pe care familia o deţine în Bahamas, John Travolta şi Kelly Preston nu s-au lăsat doborâţi de durere. Ba mai mult, anul următor, cuplul şi-a mărit familia (mai aveau o fetiţă, Ella Bleu) cu încă un băieţel, Benjamin. Mama avea atunci 48 de ani, iar John Travolta, 50.

Kelly-Preston

Printre vedetele care au născut la vârste destul de înaintate se numără şi Julianne Moore. Liv Helen a venit pe lume când mămica ei trecuse de 41 de ani.

Julianne-Moore

Helen Hunt are o fetiţă adorabilă în vârstă de 8 ani, Makena Lei Gordon Carnahan, pe care a născut-o la 41 de ani. În numeroase rânduri, actriţa a dovedit că îi poartă o grijă excesivă fiicei ei: până la 4 ani nu a lăsat-o niciodată la televizor, iar când vine vorba despre viitoarea meserie a celei mici, Helen Hunt este categorică: „Fiica mea va începe o carieră în actorie peste cadavrul meu.

Helen- Hunt

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter