Cu ce se ocupă mama lui Meghan Markle, Doria Ragland

De Adelina Duinea, pe

Despre părinții și, de fapt, întreaga familiei a Prințului Harry (36 de ani), știm, poate, mai multe decât ne-am fi dorit să știm. Despre familia lui Meghan Markle (39 de ani), însă, am mai avea câte ceva de aflat.

Cu ce se ocupă mama lui Meghan Markle, Doria Ragland

Doria Ragland (64 de ani), mama Ducesei de Sussex, s-a născut în Cleveland, Ohio. Mama ei, Jeanette Arnold, bunica lui Meghan, era asistentă, iar tatăl ei, bunicul lui Meghan, vindea antichități la târguri de vechituri. După ce s-au mutat din Ohio în Los Angeles, în 1983, Jeanette și Arnold au divorțat.

Doria mai are trei frați vitregi, doi din partea mamei sale, Joseph Jr. și Saundra Johnson, și unul din partea tatălui ei, Joffrey Ragland. Jeanette s-a stins din viață în 2000, iar Arnold în 2011.

După ce a absolvit Liceul Fairfax, un timp, Doria a lucrat ca make up artist pe platourile de filmare ale serialului TV General Hospital, unde fostul ei soț, tatăl lui Meghan, Thomas Markle, lucra ca tehnician de lumini.

Doria și Thomas s-au căsătorit în California în decembrie 1979, iar Meghan s-a născut în august 1981. Perechea s-a despărțit când fosta actriță avea doar 7 ani, în 1988. Ulterior, Meghan a locuit cu mama ei. Doria nu s-a recăsătorit, iar Meghan este unicul ei copil.

Din primul mariaj al tatălui ei, Meghan mai are doi frați vitregi, Samantha Grant și Thomas Markle Jr. După încheierea studiilor de licență, Doria și-a continuat studiile cu un master în servicii sociale în cadrul Universității California de Sud, în 2011.

Citește și:

De ce nu are fiul lui Meghan Markle titlu regal. Culoarea pielii lui NU a contat pentru familia regală

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

În 2015 și-a primit certificatul de practică și s-a angajat la Clinica de Servicii de Sănătate Mentală Didi Hirsch. A renunțat la respectivul job în mai 2018, cu doar câteva zile înaintea nunții lui Meghan cu Harry. În prezent, Doria profesează doar ca instructor de yoga.

„Mama este instructor de yoga, dar este implicată și în servicii sociale de asemenea. Lucrează în special cu membri din comunitatea geriatrică”, mărturisea Meghan pentru Glamour, în 2017. În același interviu, deși a apreciat continuitatea și consistența de care mama sa a dat dovadă în cariera ei, Meghan a descris-o drept un „spirit liber”.

Meghan și Harry sunt împreună din anul 2016

Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară.

Fosta actriță a dat naștere atunci unui fiu, Archie Harrison, acum în vârstă de 1 an și 10 luni. Meghan este însărcinată cu al doilea copil al perechii, o fiică. În vara anului 2020, actrița a pierdut o sarcină.

Sursă: Oprah Daily; Women’s Health

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter