Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 martie 2021, 17:27

Recent, în mediul online, Răzvan Fodor (45 de ani) a dezvăluit că mama lui a suferit o intervenție chirurgicală. Actorul a publicat un boomerang în care mama lui este surprinsă într-un scaun cu rotile și cu piciorul stâng bandajat.

Alături de videoclip, Răzvan a scris: „Ăsta e motivul pentru care sunt, de o săptămână, negru de supărare. Aș da vina pe ultima zăpadă din martie, și pe luna femeii, unde totul este despre voi, dar cred că, mai degrabă, e din cauza faptului că maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour. 🤦🏻‍♂️🙄

Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan, sunt întotdeauna bune la casa omului. PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții! #of #lunafemeilor 😤 #cesafacinaicesafaci”.

Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție? 

Din imaginile publicate și din tonul vesel al mesajului postat de actor, mama lui pare că se recuperează fără prea mari dificultăți. În videoclip, deși nu se află într-o ipostază ideală, mama lui Răzvan zâmbește sub masca de protecție.

Răzvan și soția lui Irina (31 de ani) au împreună o fiică, Diana Elena (9 ani). Anul trecut, perechea a aniversat 10 ani de căsnicie și 13 de relație. Secretul relației lor? Un weekend doar pentru ei, din când în când! „Eu devin mai puțin cicălitoare, el mai puțin căpcăun. Cum ar veni… ce bine ne înțelegem noi doi!”, scria Irina pe Instagram, în primăvara anului 2019.

Irina și Răzvan s-au întâlnit în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea hosting și figurație specială la Buftea, unde el filma. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar se simpatizau reciproc și s-au împrietenit.

Citește și: 

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii?

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

„I-am propus o vacanță în India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani.

Dar am zis că dacă tot mi se pare că e ce trebuie, hai să o testăm până la capăt. A dormit în bungalouri de 3$ pe noapte fără să crâcnească. A mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile…

Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine… de tot! (…) Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea… A fost un început frumos, fără jocuri, fără prefăcătorii, fără să mă dau mai lord, mai golan, mai tare, mai mare, mai rotund…”, spunea actorul în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter