Familia regală i-a interzis lui Meghan Markle să iasă în oraș cu mama ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 15 martie 2021, 17:05

Lui Meghan Markle (39 de ani) și mamei sale, Doria Ranglad (64 de ani), li s-ar fi interzis să bea cafea în oraș pentru că oficialii regali i-au impus Ducesei de Sussex să fie mai retrasă pentru binele imaginii sale publice.

Familia regală i-ar fi interzis lui Meghan să iasă în oraș cu mama ei, Doria Raglad, în timpul în care aceasta o vizita în Londra, arată un articol publicat în revista americană Harper’s Bazaar.

Familia regală i-a interzis lui Meghan Markle să iasă în oraș cu mama ei

Corespondentul regal Omid Scobie susține că fosta actriță a fost informată că nu poate părăsi Vila Frogmore, unde locuia alături de Prințul Harry (36 de ani), pentru a ieși în oraș cu mama ei. Potrivit unei surse, mama lui Meghan a fost surprinsă de situație, spunându-i lui Meghan: „Ești captivă aici”.

Pe 7 martie 2021, CBS a difuzat interviul controversat pe care Meghan și Harry i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani). În cadrul acestuia, perechea a vorbit despre motivele din spatele deciziei de a se separa de familia regală britanică.

Printre multe altele, Meghan a vorbit despre cum i-a fost interzis să iasă în oraș cu prietenii ei. „Îmi amintesc cum oamenii din cadrul Firmei îmi spuneau: «Păi, nu poți face asta pentru că va arăta așa. Nu poți».

Deci, chiar și: «Pot ieși să iau prânzul cu prietenii mei?» avea ca răspuns: «Nu, nu, nu, ești suprasaturată, ești peste tot, ar fi mai bine pentru tine să nu ieși în oraș cu prietenii tăi».

A fost o zi în care unul dintre membrii familiei a venit și a zis: «De ce nu stai mai retrasă o vreme, ești peste tot în momentul ăsta». I-am răspuns: «Am ieșit din casă de două ori în ultimele 4 luni. Sunt peste tot, dar nu sunt nicăieri».”

Meghan și Harry au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de 1 an și 10 luni. În prezent, fosta actriță este însărcinată cu al doilea copil al perechii. În același interviu, cuplul a dezvăluit sexul bebelușului. În vara anului trecut, Meghan a pierdut o sarcină.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

I-a confiscat Familia Regală actele lui Meghan Markle, așa cum ea a susținut? Care e adevărul

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter