Gina Pistol, noi declarații după nașterea fiicei sale: „Nu-i ușor deloc”

De Unica.ro, pe

Smiley (37 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. Recent, în mediul online, Gina a vorbit despre cum s-a recuperat după naștere, dar și despre cum se descurcă solistul în rolul de tătic.

Gina Pistol, noi declarații după nașterea fiicei sale: „Nu-i ușor deloc”

„M-am întors [pe Instagram]. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici starea să stau pe Instagram. Am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație. Doar că na, nu-i ușor deloc”, a început prezentatoarea TV.

„Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor. Mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moașă, pediatru, uiți în momentul în care pășești în casă. Uiți tot. (…)

Ne-am descurcat. Suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă foarte bine. Incredibil de bine”, a adăugat Gina.

„E minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă. Este minunat. Uiți de tot greul. Fizic, după operație mi-am revenit a treia zi. Primele două zile n-au fost cele mai drăguțe zile din viața mea.

Eu abia acum înțeleg de ce îmi spuneați toate să mă odihnesc bine cât mai pot. Abia acum vă înțeleg. Mare dreptate ați avut”, a încheiat prezentatoarea TV. În emisiunea Vorbește Lumea, Smiley a dezvăluit cum au ales numele fiicei lor.

Citește și:

Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a spus că s-au despărțit

Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție

Gina Pistol și Smiley, surprize la o săptămână după venirea pe lume a fiicei lor. Prin ce trec proaspeții părinți

Cum au ales numele fiicei lor?

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…)

Noi îi spunem Josephine. Deocamdată ea doarme. Suntem la a doua trezire din această dimineață. Prima oară ne-am trezit la 4:00, a doua oară la 8:00. (…) Noi, cumva, facem toate lucrurile împreună. Evident că sunt lucruri pe care eu nu pot să le fac, adică alăptatul și atunci eu sunt cu schimbatul.

Eu sunt omul de la gaze. Mă ocup de scosul gazelor. (…) N-am panică cu ținutul în brațe, mă panichez atunci când schimb scutecul și ea plânge. Am sentimentul ăla ca atunci când pornește alarma la mașină sau alarma la casă și trebuie să o stingi repede, exact așa sunt eu când schimb scutece pe plâns”, a dezvăluit solistul.

„Josephine, îți ofer întreaga mea iubire/ Și fiecare pas pe care îl fac/ Îl fac pentru tine”, este refrenul piesei despre care Smiley a vorbit mai sus. Josephine este varianta feminină a numelui Iosif și are rădăcini evreiești.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter