Vedete: Care sunt procesomanii celebri din România

De Saturnia, pe

Vedetele de la noi iubesc scandalurile şi, deşi se vaită toată ziua că sunt hărţuite şi că le este invadată viaţa personală, nu se dau în lături de la nimic când vine vorba de a apărea la televizor. Unele dintre ele vorbesc despre relaţii ratate sau care abia înfloresc, altele dau în judecată pe toată lumea. Iată care sunt vedetele procesomane din România.

Oana Zăvoranu

De la Pepe, fostul soţ, la vrăjitoarele care i-au mâncat banii fără să o vindece de blesteme, cămătari care i-ar fi sustras imobile, la propria mamă sau posturi de televiziune de succes, Oana nu a ratat pe nimeni care i-a stat în cale.Oana Zăvoranu are multe procese pe rol şi o reputaţie care îi face pe oameni săs e gândească de două ori înainte să o supere.

Mircea Badea

Deşi în cazul cunoscutului prezentator, procesele au fost mai degrabă intentate lui, decât invers, Mircea Badea nu putea să lipsească din lista noastră de procesomani. Vedeta TV a fost dată în judecată de preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, „Naşul” Radu Moraru, chiar şi de un deţinut dintr-un penitenciar, care l-a acuzat de calomnie.
Nici Mircea Badea nu s-a lăsat mai prejos şi a dat în judecată Fiscul, firmele care ridică maşini parcate neregulamentar în Capitală şi nu numai.
Citeşte şi Horoscop Saturnia: Francisc I, un Papă anunţat de 3 semne rele
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter