Vedete: Top 4 celebrităţi care au dispărut în condiţii misterioase

De Diana Zagrean, pe

De-a lungul timpului, diverse persoane din showbiz, mediul de afaceri sau cultural au dispărut în mod misterios. Dacă despre unii se bănuieşte că au pierit în accidente, sau că s-au sinucis, alţii sunt în continuare înconjuraţi de mister. Iată un top 4 celebrităţi care au dispărut în condiţii misterioase.
Amelia Earhart ( dispărută în 1937)
Amelia Earhart a fost prima femeie care a zburat peste Oceanul Atlantic. Ea a traversat uriaşul ocean mai întâi în calitate de prima femeie pasager al unui avion, pentru ca mai apoi să reuşească să devină una dintre primele femei pilot din istorie.
Ea a luptat mereu pentru drepturile egale ale femeilor şi bărbaţilor. A dispărut la vârsta de 40 de ani, în 2 iulie 1937, undeva deasupra unei insule din Pacific, în încercarea de a traversa globul în zbor pe distanţa ecuatorului. Nu s-au găsit niciodată urme clare ale prăbuşirii avionului Ameliei, dar scafandri au recuperat, de-a lungul timpului câteva obiecte personale ale acesteia.
Jimmy Hoffa ( dispărut în 1975)
Unul dintre cele mai controversate cazuri de dispariţie din toată istoria Statelor Unite, aceea a liderului sindical Jimmy Hoffa, este şi astăzi un subiect fierbinte.
Implicat în afaceri dubioase cu mafia din Detroit şi condamnat pentru mită şi fraudă, jimmy Hoffa se pare că a fost ucis de mafia locală, în urma unor neînţelegeri legate de lupta pentru putere în cadrul sindicatului muncitorilor pe care îl conducea.
Citeşte mai departe despre celebrităţi care au dispărut în condiţii misterioase, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter