Vedeta cu picioare de mamaie la 35 de ani. Vezi cine e!

De Libertatea.ro, pe

Este actriţa blondă, înaltă, cu privire angelică și trup aparent fără cusur care te-a dat pe spate în cele mai tari comedii.

Dacă așa a putut fi văzută în ultimii ani în comediile romantice în care a jucat, în realitate parcă avem de-a face cu altă persoană.
Katherine Heigl este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood: domnilor le stăruie în fantezii formele, în timp ce doamnele îi admiră atitudinea și umorul. Însă frumusețea trupească a simpaticei blonde pare că s-a ofilit. O serie de fotografii recente în care vedeta apare bălăcindu-se în apele mării, îmbrăcată în costum de baie și arătând destul de rău.

Pielea albă și nebronzată îi scotea în evidență fiecare cută de pe burtă, dar și de pe picoare, vedeta în vârstă de 35 de ani părând cu mult mai în vârstă, cam ca o bătrânică.
Cine este Katherine Heigl

Katherine Heigl s-a născut la 24 noiembrie 1978, în Washington D.C.. Este o actriță americană, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul ”Anatomia lui Grey”, dar și din filmele în 27 de rochii, ”Viața așa cum e ea” sau ”Adevărul gol-goluț”.

Vezi continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter