Vedeta Euforia TV, Anamaria Prodan este însãrcinatã!

De Unica.ro, pe

În apariţia televizatã de la Acces Direct, Anamaria Prodan a confirmat în direct şi în exclusivitate pentru Antena 1 zvonul conform cãruia este însãrcinatã.

Ana a povestit cã iniţial nu se aştepta sã rãmânã atât de repede însãrcinatã, deşi atât ea, cât şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, îşi doreau foarte mult un alt copil. Ana a mai declarat cã amândoi şi-ar dori enorm o fetiţã şi cã Laurentiu Jr, alias Bebe –  ştie deja cã în burtica lui mami se aflã un bebeluş şi cã sperã sã joace fotbal cu el.

Înainte de a rãmâne însãrcinatã, Anamaria Prodan a ţinut o curã de slãbire în urma cãreia a slãbit 10 kg, aşa cã vedeta Euforia TV i-a confirmat Simonei Gherghe cã deocamdatã nu are niciun fel de pofte şi nici nu mãnânca mai mult decât ar fi cazul. Nu ştie nici ce zodie va fi copilul, dar i se pare cã Sãgetãtorul (zodia în care este nãscuta Anamaria) ar fi singura care contezã.

Mai multe detalii despre evoluţia sarcinii, despre cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf la aflarea veştii şi despre ce au spus copiii Anei când au auzit cã vor avea un nou membru în familie vor fi difuzate în reality show-ul “La plãcinte înainte”, de la Euforia TV, în fiecare sâmbãtã, de la ora 20.00 şi duminicã în reluare de la aceeaşi ora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter