Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să devină din nou părinți: „Ea-l mai vrea pe al 10-lea și gata!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 aprilie 2021, 17:48

Valentina Pelinel (40 de ani) și Cristi Borcea (51 de ani) se gândesc să mai facă un copil. Cei doi au împreună două fetițe și un băiețel, dar, potrivit celor mai recente mărturisiri, vor să le mai facă micuților un frățior sau o surioară.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a dezvăluit Valentina Pelinel, pentru impact.ro.

Cristi Borcea a mărturisit și el, de curând, în cadrul unei emisiuni televizate, că Valentina își mai dorește un copil:  „Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace.”

Citeşte şi: Cât de mult a slăbit ADDA după ce a fost diagnosticată cu dermografism

Citeşte şi: Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce s-a vindecat de COVID-19

Citeşte şi: Ce a determinat-o pe Lili Sandu să studieze nutriția. „A început cu o problemă de sănătate”

Citeşte şi Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

Între Valentina Peline și Cristi Borcea există o legătură specială, iar cei doi trăiesc acum una dintre cele mai frumoase perioade din viețile lor.

„Comunicarea este cheia! Cu soţul meu stau seara pe terasă (…). Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim, după care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti. Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a mai spus soția fostului acționar de la Dinamo.

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro pentru conceperea celor două fetițe

În tomana anului 2020,Valentina a vorbit,  într-un interviu oferit revistei OK! Magazine, despre fertilizarea in vitro. Pentru a le concepe pe gemenele ei, Valentina a fost nevoită să apeleze la această procedură medicală.

„Da, o să spun pentru prima dată. Am apelat la fertilizare. Restul speculațiilor n-au o bază reală. Știu că au existat multe scenarii atunci. Nu știu de ce, pentru mulți, fertilizarea este un subiect tabu. Aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame. Am avut parte de multă discreție și de servicii ca-n străinătate. Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă și aceasta este singura metodă. Nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu și să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta”, spunea Valentina la momentul respectiv.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter