Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut separare de bunuri. Care a fost motivul

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 12:37

Valentina Pelinel (41 de ani) și Cristi Borcea (52 de ani) și-au confirmat relația în 2016, deși presa speculează că ar fi fost împreună încă din 2010. Perechea s-a căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, în România, iar religios pe 30 septembrie 2019, în Ungaria.

Afaceristul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai primului soț al Valentinei, Cristian Boureanu (49 de ani). Pelinel și Boureanu au fost căsătoriți din 2007 până în 2014. Mariajul cu Valentina este al treilea pentru afacerist. Din 1988 până în 2011 a fost căsătorit cu Mihaela Borcea (52 de ani), iar din 2011 până în 2016 cu Alina Vidican (38 de ani).

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut separare de bunuri. „Mi l-am dorit pe el ca om”

Recent, Valentina a dezvăluit că ea și afaceristul au făcut separare de bunuri, ceea ce înseamnă că, dacă se vor despărți, fiecare va rămâne cu bunurile proprii. Împreună au trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan (6 ani) și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria (3 ani).

„Noi avem separare de bunuri, eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile mie și copiilor. Nu am ce să-i reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar la noi nu se rezumă nimic la bani”, spunea modelul în mai 2022, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

„Tocmai pentru că mi l-am dorit pe el ca om, ca bărbat, mi l-am dorit ca tatăl copiilor mei și uite că suntem împreună, uniți și bine. Între noi nu există și nu a existat niciodată așa ceva (n.red.: interes financiar). Am fost uniți de la început, și la bine și la rău, și așa suntem și acum”, a mai declarat Valentina într-o emisiune TV, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

„Cristi e foarte atent la nevoile mele, foarte cald și romantic. Ca orice om, toți avem defecte, dar e important să primeze calitățile”, a completat.

„Eu deja eram un model de talie internațională cunoscut. Că produceam bani nu e niciun secret. Aveam un apartament la New York și o vârstă la care, fără copii, puteam face ce vreau. Omul pentru care am ales să fiu aici era într-o situație dificilă, despre care eu știam. M-a prevenit că nu va fi ușor. Eu pe el l-am vrut. Am sacrificat tot și n-am greșit”, a mai spus în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria. Iar din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu, Cristi mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter