Dovada că Mihaela Borcea și Valentina Pelinel au făcut pace. „Așa v-am obișnuit!”

De Unica.ro, pe

Din septembrie 2018, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel. Cuplul are trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan (5 ani) și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria (3 ani).

Cu prima soție, Mihaela Borcea, afaceristul a fost căsătorit 23 de ani, din 1988 până în 2011. Cristi și Mihaela au tot trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

După divorțul de Mihaela, Cristi s-a recăsătorit cu Alina Vidican, alături de care mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria. Din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu, Cristi mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine.

Dovada că Mihaela Borcea și Valentina Pelinel au făcut pace. „Așa v-am obișnuit!”

În prezent, Valentina Pelinel și Mihaela Borcea administrează împreună un hotel din Olimp, în ciuda speculațiilor de la începutul acestui an, potrivit cărora Valentina ar fi încercat să o excludă pe Mihaela din afacere.

„Soare, mare‼️ În așteptarea unei vacanțe?? Noi pe finalul unui proiect mare pentru a vă oferi, așa cum v-am obișnuit an de an, multe noutăți și surprize!!”, a transmis Mihaela Borcea în mediul online.

„Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc de joacă, mărim și terasa, care este superbă și care are vedere la mare”, declara și Valentina Pelinel recent, pentru Click!.

„Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat pentru că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca să faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta”, a mai declarat Valentina Pelinel recent, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

În vara anului trecut, surse apropiate perechii mai declarau pentru Playtech: „Mihaela Borcea a colaborat bine și cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel în afaceri. Le-a acceptat ajutorul, mai ales în ceea ce privește promovarea. Cristi Borcea e bucuros că există armonie, că se înțeleg bine cu toții, de dragul lui. Valentina stă toată vara cu cei trei copii la mare, la hotel, dar mai vin și în București, pentru a supraveghea cele două ștranduri”.

„Mihaela este loială și muncitoare, Valentina este loială și muncitoare. Totul este în consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, declara Cristi Borcea în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter