Ce relație au Cristian Boureanu și Valentina Pelinel la aproape 9 ani de la divorț

De Unica.ro, pe

Cristian Boureanu (49 de ani) și Valentina Pelinel (41 de ani) au fost căsătoriți între anii 2007 și 2013. Modelul l-a înșelat pe afacerist cu unul dintre amicii lui, Cristi Borcea, alături de care are acum trei copii. Valentina și Cristi s-au căsătorit civil în septembrie 2018, în România, iar religios în septembrie 2019, în Ungaria, însă ar fi fost împreună încă din 2011. Modelul și fostul acționar Dinamo au un fiu, Milan, și două fiice gemene, Indira Maria și Rania Maria.

Ce relație au Cristian Boureanu și Valentina Pelinel la aproape 9 ani de la divorț

„Pe Valentina am iertat-o repede. N-am avut copil cu ea. Am privit-o ca pe o poveste din facultate. În final, Valentina a ales. Pe toate fetele le-am agățat pe stradă. Pe Valentina într-un bar. Venise 3 zile în România, locuia la New York, a rămas o lună și jumătate. În timpul căsătoriei a luat o decizie. Eu am aflat după divorț, așa că am dormit foarte liniștit. Eram amici (n.red.: el și Borcea)”, a povestit Cristian Boureanu, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Cristian bănuia că Borcea era atras de soția lui. „Pe plajă (n.red.: în vacanță în Miami) i-am zis Valentinei: «Vezi că ăsta vrea să… și nevastă-sa se dă la mine». Alina (n.red.: Vidican, a doua soție a lui Cristi Borcea) e o fată minunată, nu am avut nicio problemă cu ea, ei aveau problemele lor, eu nu știam. Eu l-am văzut pe Cristi, este un Don Juan. E un băiat foarte generos și mai are o calitate pe care eu o consider defect, spune orice vrea să audă femeia, lucru pe care eu n-o să-l fac în viața mea”, a mai povestit Boureanu.

„Am aflat mai târziu că, undeva de prin 2011, sau mai târziu, ei au început o relație. Nu m-a interesat. Am aflat în 2013, după ce ne-am despărțit. Știam că eu și Valentina nu ne mai înțelegem. Când au început ei relația era un moment bun să ne despărțim. Eu am divorțat pentru că Valentina a ales să ne despărțim, înțelegeam niște motive, dar nu-l știam pe cel principal”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost fotografiat în compania fostei logodnice

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu, implicată într-un accident rutier: „Am avut noroc că am avut centura”

Cristina Belciu radiază după despărțirea de Cristian Boureanu: „Sunt fericită”

Întrebat dacă mai vorbesc, Cristian a mai spus: „Nu prea avem de ce. Dacă ne vedem în public ne salutăm. Cred că am stat la o petrecere, o zi de naștere, la o masă împreună. Și cu Cristi mă salut, ne-am întâlnit în aeroport”.

Cristian a fost înșelat și de prima soție, Irina. S-au căsătorit în anul 2000 și au divorțat în 2004, după doar 3 ani și jumătate de căsnicie. Împreună au o fiică, Ioana, în vârstă de 21 de ani. Irina l-a înșelat pe afacerist cu nașul de cununie, Sebastian Vlădescu, cel mai bun prieten al afaceristului. Sebastian a fost cel care i-a spus adevărul fostului politician.

După divorțul de Valentina, Boureanu a format un cuplu cu Laura Dincă, de care s-a despărțit în vara anului 2021, după 6 ani de relație, dintre care 3 de logodnă. Ultima relație a fostului politician a fost cu modelul Cristina Belciu.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter