Valentina Pelinel, despre recuperarea după operația la genunchi: „Partea psihică mi s-a părut cea mai grea”

De Unica.ro, pe

Valentina Pelinel (41 de ani) a suferit o operație de ligament încrucișat anterior în octombrie 2021, după o accidentare la schi din 2013.

Valentina Pelinel, despre recuperarea după operația la genunchi: „Partea psihică mi s-a părut cea mai grea”

„Atât de mult am suferit, că nici nu mai vreau să aud de acest sport. Nu mi-e dor de el și nici copiii mei nu vreau să facă schi. A fost destul de grea recuperarea. Mi-am rupt parțial ligamentul încrucișat anterior. Doctorul mi-a zis că, atâta timp cât nu vreau să mai schiez, nu trebuie să mă operez, așa că am mai trăit liniștită 8 ani și ceva cu toate sporturile pe care le fac”, a explicat Valentina Pelinel pentru Click!.

„La un moment dat, m-am apucat cu profa mea de sport de karate. S-a gândit să mă învețe și autoapărare. Într-o zi, la antrenament, nu știu cum am călcat cu piciorul și am simțit o durere când l-am pus jos și am zis «l-am rupt»! Din momentul ăla a început să îmi fugă genunchiul. M-am dus la doctor direct, simțeam cum îmi fuge rotula. Altă posibilitatea nu a fost decât operația!”, a continuat.

„Recuperarea a durat 6 luni! Acum sunt bine, chiar foarte bine! Port și toculețe, mai groase și mai mici. Am făcut 6 luni de recuperare ca la carte. 70% contează recuperarea. O lună de zile am făcut câte 3 ore pe zi, apoi doar o oră pe zi, timp de 6 luni. Prima lună în cârje a fost groaznică! E cel mai cumplit să te duci pe picioare la doctor, eu, fire sportivă, și să pleci acasă în scaun cu rotile! Când intri în mașină și ți se predau cârjele, partea psihică mi s-a părut cea mai grea!”, a mai precizat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro: „Nu trebuie să ne ferim”

Valentina și soțul ei, Cristi Borcea (51 de ani), au împreună trei copii, un fiu și două fiice gemene, Milan (6 ani) și, respectiv, Indira Maria și Rania Maria (3 ani). Perechea s-a căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, în România, iar religios pe 30 septembrie 2019, în Ungaria.

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru și Gloria. Iar din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu, Cristi mai are o fiică, Andreina Carolyn Christine.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter