Valentina Pelinel și Cristi Borcea se căsătoresc astăzi

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 septembrie 2018, 13:59
O veste neașteptată a luat prin surprindere showbizz-ul autohton. Se pare că a sosit ziua cea mare în care Valentina Pelinel și Cristi Borcea se căsătoresc.

Valentina Pelinel, 37 de ani, și Cristi Borcea, 48 de ani, se căsătoresc astăzi în mare secret. Conform unor surse din anturajul celor doi, care au oferit informația pentru wowbizz.ro, Valentina și Borcea au decis să facă pasul cel mare după minunata vacanță pe care au petrecut-o de curând în Capri. Evenimentul va fi unul discret și va avea loc doar în prezența câtorva invitați și a rudelor.Valentina Pelinel si Cristi Borcea si Milan

„Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze. Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. Am așteptat mult timp acest moment și suntem recunoscători pentru tot ce avem de trăit împreună de acum încolo. Cristi este un bărbat cu o carismă extraordinară, o masculinitate desăvârșită și o forță care este completată perfect de capacitatea lui de dăruire. Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire, iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației” – a transmis Valentina Pelinel într-un interviu recent acordat pentru dcnews.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se iubesc de câțiva ani de zile. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Milan, în vârstă de 2 ani, micuțul fiind cel de-al șaptelea copil al omului de afaceri. Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 și până în 2011. După divorț s-a căsătorit imediat cu Alina Vidican, însă la fel de repede au și divorțat. Pe de altă parte, Valentina Pelinel, manechin de profesie, a fost căsătorită cu Cristian Boureanu timp de 7 ani, cei doi divorțând în 2014.

Citește și – Sore își trăiește viața în ritm alert: “Nu am timp să mă gândesc la mine”

Citește și – Mirela de la “Insula iubirii” are o poveste de viață dramatică. De ce a făcut 4 ani de închisoare

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter