Valentina Pelinel și Cristi Borcea fac nuntă în Bulgaria

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 11 iulie 2022, 13:22

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au cununat civil în urmă cu două zile, iar acum se pregătesc să ajungă și în fața altarului. Cei doi au evitat să dea foarte multe detalii despre marele eveniment, însă surse din anturajul acestora au făcut dezvăluiri neașteptate.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se vor căsători luna viitoare în Budapesta, Ungaria, iar nașii vor fi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția sa, Irina Nicolae, cunoscută publicului de pe vremea când cânta în trupa A.S.I.A, relatează  wowbiz.ro. În acest moment, proaspeții căsătoriți se află în vacanță în Turcia.

Irina Nicolae ex-ASIA si sotul sau, Marius Vizer

Întrebată imediat după cununia civilă când va îmbrăca rochia de mireasă, Valentina Pelinel a evitat să dea foarte multe detalii: “O să vă spun la momentul potrivit. Deocamdată, am făcut cununia, am vrut să ne fie alături doar părinții. Așteptam de mult timp momentul ăsta. Noi am fost uniți de la început și în momente foarte grele și nu am nicio îndoială că, mai ales acum, o să fim uniți. Sănătoși să fim! Sunt fericită, sunt împlinită, recunosc că sunt și emoționată, pentru că amândoi am așteptat momentul ăsta de multă vreme și uite că s-a întâmplat.”

Valentina Pelinel si Cristi Borcea - cununie civila

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un băiețel, pe Milan, în vârstă de 2 ani, iar acum se pregătesc să devină din nou părinți, frumoasa blondă fiind însărcinată cu gemeni.

Citește și – Raoul condamnat la închisoare. Ce a făcut artistul

Citește și – Ileana Stana Ionescu s-a retras din teatru. De ce a luat actrița această decizie radicală

Sursă foto: Facebook

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Bulgaria!

Citeşte şi locuri de vizitat în Sofia – cele mai apreciate obiective turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter