Valentina Pelinel a dat lovitura. Vedetele de la Hollywood îi poartă bijuteriile

De Geo Berciu, pe
În momentul în care Valentina Pelinel s-a apucat împreună cu prietena ei, Mădălina, de crearea de bijuterii, toată lumea a crezut că este vorba despre un moft. Seriozitatea şi determinarea fostului manechin internaţional au contribuit însă la succesul brandului chiar şi peste hotare.

La puţin timp de la lansarea brandului Flusberg Fashion Jewlery, bijuteriile create Valentina Pelinel au ajuns deja să fie cunoscute pe plan internaţional. Şi nu oriunde, ci la Hollywood, unde deja vedetele au început să poarte preţioasele accesorii.

vedete-bijuterii-valentina-pelinel

Un exemplu în acest sens este actriţa Aubrey Peeples, cunoscută pentru rolul ei din serialul „Nashville”. Vedeta şi-a facut apariţia la editia din acest an a CMA Awards purtând un outfit semnat, accesorizat cu bijuterii din colecţia Caviar by Valentina Pelinel for Flusberg Fashion Jewlery.

vedete-bijuterii-valentina-pelinel 1

Şi actriţa şi producătoarea Leila Birch a ales un accesoriu semnat de românca noastră la BAFTA Los Angeles Britannia Awards. Vedeta a optat pentru o ţinută all-black, pusă în evidenţă perfect de preţiozitatea inelului statement Day and Night, care este o combinaţie în vintage şi modern.

vedete-bijuterii-valentina-pelinel 2

 

(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter