Cât costă o vacanță în Tulum, stațiunea din Mexic unde a mers în vacanță Andreea Bălan

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 ianuarie 2022, 10:59

Andreea Bălan și-a început anul în forță, cu o vacanță în Tulum, o stațiune de vis din Mexic. Dar cât costă de fapt?

Andreea Bălan este printre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Ea și-a cucerit fanii atât cu talentul său, cât și cu onestitatea cu care vorbește despre problemele cu care se confruntă. Începutul anului a prins-o bine, pentru că a petrecut momente minunate în Dubai, dar și în Tulum, o stațiune superbă din Mexic.

Tulum pare să fie una dintre destinațiile preferate de vedetele de la noi, mai ales în toiul iernii, când frigul domnește în România. Este una dintre stațiunile cele mai frumoase din Mexic, iar Andreea Bălan a petrecut momente minunate acolo.

Într-o serie de fotografii postate de vedetă, ea a arătat fanilor cât de mult se bucură de spectaculoasele plașe și peisaje din Tulum, dar și de felurile de mâncare exotice.

Citește și: Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, a fost la DNA

Citește și: Cu ce problemă de sănătate se confruntă Simona Gherghe. „Așa ceva nu am experimentat niciodată”

Citește și: Celia, probleme serioase înainte de a naște: „Sarcina pune presiune pe inimă. Am făcut o intervenție pe viu!”

Citește și: Oana Zăvoranu și soțul ei vor să se mute în America

Pentru persoanele care își doresc să petreacă vacanța în Tulum, este bine de știut că sunt mai multe costuri implicate, de la zbor la cazare. Costul zborului este de aproximativ 1.000 de euro, după cum arată SpyNews.

În funcție de unde vrei să stai, poate fi mai ieftin sau mai scump. Spre exemplu, într-o pensiune particulară vei plăti între 40 și 95 de euro pe noapte, pe când într-un resort de lux prețul pe noapte variază între 200 și 500 de euro.

Există multe lucruri pe care le poți face în Tulum, iar printre preferatele turiștilor se numără scuba diving. Andreea Bălan s-a bucurat de fiecare moment petrecut acolo, ținându-și fanii la curent cu ceea ce face acolo.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter