Cine a câștigat finala America Express 2023? Echipa învingătoare, anunțată la Antena 1

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 martie 2023, 07:15

Update: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat sezonul cinci al emisiunii America Express!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea luptă la sol, în aer și pe apă, în marea finală America Express 2023, difuzată astăzi, la Antena 1.

Cine a câștigat marele premiu America Express 2023? Mult așteptatul moment al înfruntării finale la America Express a sosit! În această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, echipele Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea se înfruntă în marea finală a celui mai dur reality show din România.

Emisiunea America Express 2023 ajunge la final. Cine câștigă marele premiu de la Antena 1

După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi sunt pregătite pentru o bătălie memorabilă, anunță Antena 1.

Citește și: Cine câștigă America Express? Ce spune Mona Segall, producătoarea emisiunii. Detalii despre următorul sezon / Video

Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea își vor aduna toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun. Ca să cucerească El Dorado, vor trece printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer. De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au parte de o cursă trepidantă, demnă de o mare finală, se arată în comunicatul transmis de postul TV. Momentele impresionante nu vor lipsi în finala America Express 2023, dar competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea.

Citește și: Andreea Antonescu, despre despărțirea de Victor Vrînceanu: „Suntem o familie, dar nu familia tradițională” / Video

Ce spun concurenții înainte de confruntarea din marea finală

”Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea, înainte de finala America Express 2023.

”Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea.

”Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus și Andreea Antonescu, înainte de finala America Express 2023.

Irina Fodor, avertisment pentru echipele finaliste, la America Express 2023

”Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii America Express 2023.

Cum se va desfășura ultima cursă, cine va câștiga mult râvnitul trofeu al celui mai dur reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro telespectatorii vor afla urmărind marea finală America Express 2023, pe Antena 1 și AntenaPLAY, în această seară, de la 20:00.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Cătălin Scărlătescu la America Express. Dezvăluirile făcute de celebrul chef / Video

Zvonurile apărute îi dau câștigători pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Filmările pentru America Express sunt finalizate de mai multe luni, iar zvonurile apărute îi dau câștigători pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Rămâne de văzut dacă perechea formată din cei doi pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Sursă foto: PR Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter