Ce pedeapsă a primit femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

De Unica.ro, pe

În data de 19 martie 2021, în timp ce prezenta subiectele ediției „Acces Direct” din acea zi, Mirela Vaida a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală. Prezentatoarea TV, care s-a speriat îngrozitor, dar a reușit să se ferească din calea bolovanului, a depus plângere penală împotriva agresoarei, iar aceasta și-a primit pedeapsa.

Agresoarea prezentatoarei TV Mirela Vaida, care a intrat complet goală în studio și a atacat-o cu un bolovan pe vedetă, nu va face închisoare, au decis judecătorii.

Citește și: Sophie Turner, însărcinată cu al doilea copil? Cum a fost fotografiată actrița recent

CRBL de la „Survivor” a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

Scandalul de la Eurovision continuă: piesa lui Costi Ioniță, în comisie la TVR. Ce a spus Iuliana Marciuc

Ce a spus Anamaria Prodan despre poza prelucrată în Photoshop devenită virală

Ce pedeapsă a primit femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Femeia a fost găsită vinovată pentru distrugere (2 luni de închisoare), tulburarea liniștii publice (3 luni de închisoare) și violarea sediului profesional (6 luni de închisoare). După contopirea pedepselor, femeia a primit o condamnare de 9 luni de închisoare. Însă judecătorii au hotărât să nu facă închisoare.

În schimb, va fi sub supraveghere doi ani, timp în care aceasta va fi obligată să se prezinte la serviciul de probațiune, să primească vizitele consilierului desemnat, să anunțe schimbarea locuinței, schimbarea locului de muncă și informații care să justifice controlul mijloacelor de existență, potrivit Fanatik.

De asemenea, Antoanela Grigoraș va trebui să presteze 45 de zile în folosul comunității în cadrul Consiliului Local Iași – serviciul administrativ sau la Spitalul Clinic de Recuperare Iași. Pe lângă asta, ea va trebui să plătească postului Antena 1 daune materiale în valoare de 2.931,57 lei, precum și cheltuielile de judecată, în valoare de 1.500 de lei.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în 10 zile. Dacă în perioada de probațiune va mai comite o faptă de natură penală, aceasta riscă să treacă de la condamnare cu suspendare la executarea pedepsei.

După incident, femeia a fost trimisă la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, județul Iași, acolo unde s-ar afla și în prezent.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter