Ce face Mirela Vaida pentru a-și menține silueta și pentru a fi zilnic plină de energie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 martie 2022, 13:47

La 39 de ani, Mirela Vaida reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă. Cu toate că are un program foarte încărcat și  este mama a trei copii, vedeta de televiziune reușește să găsească mereu timp și pentru a avea se îngriji și urmează, frecvent, o serie de antrenamente fizice intense pentru a-și menține silueta.

Prezentatoarea de la Acces Direct le-a explicat fanilor, în mediul online, cum arată o zi plină din viața ei și cum reușește să se impartă între rutina de antrenamente, carieră și copii.

Gata! Am ajuns la sală! 🏋️💪 Programul e așa: la 7.30 ies din casă cu copiii. Eu echipată de antrenament, ei echipați de școală. Îi las la poartă școlii și eu plec spre București, 30 km, să ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump etc!

Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km să iau copiii de la școală/grădi și să ne îndreptăm către activitățile lor extracurriculare: pian, fotbal, înot, tenis etc! 

Asta se întâmplă de 3-4 pe săptămână! Nu, nu e greu! Mișcarea îmi da o stare super bună, îmi da energie pentru toată ziua, mă face să mă simt vie, chiar dacă, după atâta efort, pe cântar nu se vede niciun gram în minus!😩😩 Voi cum va începeți ziua? – a scris Mirela Vaida, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care se află la sala de fitness, echipată pentru antrenamente.

Citeşte şi: Diagnosticul primit de Lucian Viziru după ce, inițial, medicii l-au suspectat de infarct. „E o afecțiune de care poate suferi oricine”

Citeşte şi: Maria Constantin, despre cum a curtat-o Dan Bittman: „Să zic, să nu zic?”

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu o ironizează pe Iulia Albu: „Și-a păstrat stilul de naftalină”

Citeşte şi: Gina Pistol a slăbit 2 kg în doar câteva zile. Cu cine se antrenează vedeta

Mirela Vaida, secretul unei căsnicii perfecte de peste un deceniu

Pe 19 septembire 2021, Mirela Vaida și soțul său, Alexandru Vaida, au împlinit 12 de mariaj. Cei doi se cunosc din 2005, iar în 2009 s-au căsătorit pentru a-și întemeia o familie.  Mirela Vaida și soțul ei au împreună trei copii: Vladimir (4 ani), Tudor (2 ani) și Carla (5 ani).

Mirela a dezvăluit secretul căsniciei ei fericite și durabile într-un interviu recent.

Avem 12 ani de mariaj, plus patru dinainte de nuntă. Sunt 16 ani foarte bine conturaţi, în care am fost aproape de nedespărţit, în care am schimbat vreo trei locuinţe, ne-am mărit familia, am trecut prin multe, dar important e că am fost şi am rămas o echipă. Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi

Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie. E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe – a explicat Vaida, acum câteva luni, pentru okmagazine.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter