Unde locuiește Raluca Pastramă după divorț?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 01:18

Artistul Pepe (41 de ani), pe numele său real Ionuț Pașcu, și soția lui, Raluca Pastramă (28 de ani), au divorțat. Artistul a făcut anunțul în mediul online, într-un videoclip publicat pe YouTube.

Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani). Potrivit cântărețului, cel mai greu le-a fost să discute cu fiicele lor despre despărțire.

Unde locuiește Raluca Pastramă după divorț?

De curând, Raluca a fost fotografiată de paparazzi Spynews în timp ce-și muta bagajele în locuința unei prietene. Cu toate acestea, Raluca a declarat recent:

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”.

În urmă cu câteva luni, într-o apariție în cadrul emisiunii #BARonline, lansată pe YouTube de Pepe, fostul cuplu a vorbit despre momentul în care s-au cunoscut.

Atunci, Raluca a mărturisit: „Pepe nu m-a cerut de soție. O să îi strig asta toată viața noastră, că nu m-a cerut de soție. Este o amintire pe care voiam să o avem”.

Pepe: „Ea a hotărât să pună punct relației”

„Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. [Ea] a hotărât să pună punct relației.

În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni, dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine.

Chiar ne înțelegem foarte bine pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu vrem să fie acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii.

Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și pentru fericirea copiilor noștri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează”, a mărturisit artistul.

Care este motivul separării? 

„În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar. Nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major.

Nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul. (…) Eu și Raluca comunicăm foarte bine.

Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță și dorm și cu mine și cu Raluca. (…) Avem o comunicare perfectă, nu ne vom certa niciodată. Știm exact ce am decis”, a dezvăluit recent solistul.

Foto: Instagram

Citește și:

Inna și Deliric, vacanță în Dubai pentru a celebra aniversarea artistei

Simona Halep, primul mesaj transmis fanilor după ce a anunțat că are COVID-19

Andreea Bălan a fost recent operată. Care este diagnosticul artistei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter