Unde a ajuns Cristi Borcea să-și facă vacanțele

De Unica.ro, pe

Fostul finanțator al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a renunțat anul acesta la concediile în țări exotice. În vârstă de 50 de ani, Borcea a decis să-și petreacă vacanța alături de soția sa, Valentina Peline (39 de ani), pe litoralul românesc, în stațiunea Olimp.

Citeşte şi: Cum a început controversata poveste de iubire dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Se pare că Borcea luat această decizie pentru a-și proteja familia împotriva noului coronavirus.

„Vreau să am grijă de sănătatea mea și a familiei. Nu risc să plec mai știu eu unde și să mă întorc cu cine știe ce boală! Stau acasă, că e bine și în România. Hai să și punem în practică faptul că avem o țară frumoasă”, a spus Cristi Borcea, într-un interviu pentru Libertatea.

Întrebat de cum i se pare stațiunea acum, cea care pe vremuri era denumită “perla litoralului românesc”, Borcea s-a declarat mulțumit de starea Olimpului.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

„Este foarte bine. Crede-mă! Iar la anul și mai mulți oameni, români, vor veni în vacanță aici. S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021 stațiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiții masive în Olimp, și eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuții să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Azur sau a stațiunilor din Italia, din Croația. Olimpul a fost perla litoralului românesc”, a adăugat Cristi Borcea.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter