Una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood a ajuns să doarmă pe străzi și să caute prin gunoaie VIDEO

De Oana Savin, pe
Era una dintre cele mai sexy și mai apreciate femei de la Hollywood, însă acum doarme pe străzi și caută prin gunoaie pentru a găsi ceva de mâncare. Este vorba despre Loni Willison, soția unui fost star Baywatch.

Fostul model și antrenor de fitness a ajuns să locuiască pe străzi și să caute de mâncare prin tomberoane.

Loni nu mai seamănă deloc cu frumoasa femeie care apărea pe copertele revistelor. Acum, ea este văzută deseori pe străzile din West Hollywood împingând un cărucior cu haine vechi.

Fosta soție a lui Jeremy Jackson a ajuns în această situație după ce a trecut printr-o depresie în urma divorțului de faimosul actor.

Și-a pierdut locul de muncă și a fost evacuată din apartament

Contactată de presă, Loni (35 ani) a povestit cum s-a simțit când și-a pierdut locul de muncă și a fost evacuată din apartamentul său. Nu și-a mai putut permite chiria, așa că a ajuns să doarmă pe străzi, având la ea doar o valiză cu câteva lucruri.

Am pierdut două locuri de muncă. Au trecut doi ani și de atunci sunt pe străzi”, a afirmat Loni, citată de Mirror.co.uk.

De asemenea, și-a pierdut rapid și mașina, așa că nu i-a mai rămas niciun fel de acoperiș deasupra capului.

Fostul model a fost dependentă și a trecut printr-o depresie

Transformarea s-a produs după divorț, atunci când a intrat în depresie și a început să consume droguri. A încercat de mai multe ori să își pună capăt zilelor, dar chiar dacă a scăpat cu viață a ajuns să rămână fără toate bunurile și banii pe care i-a deținut și să trăiască pe străzi.

Totuși, ea spune că a avut o mulțime de prieteni.

Am mulți prieteni și familie, dar toți cei cu care am vorbit în acel moment s-au comportat ciudat. Așa că am încetat să mai vorbesc cu ei”, a explicat tânăra.

Loni a precizat că nu s-a mai spălat de un an și preferă să fie murdară pentru a evita să fie agresată pe străzi.

De vină pentru probleme sale sunt bătăile și abuzurile la care a fost supusă de fostul ei soț, care a încercat, la un moment dat, să o omoare.

În urma unei bătăi crunte, Jeremy i-a rupt două coaste și i-a cauzat leziuni la nivelul gâtului și zgârieturi pe tot corpul.

Întrebat dacă nu e îngrijorat pentru fosta lui soție, după ce în presă au apărut imaginile cu Loni căutând în gunoaie, Jeremy nu a vrut să comenteze, precizând pentru Daily Mail: „Tot ce pot să vă spun este că atenția mea, timpul meu, și concentrarea mea sunt acolo unde pot fi mai eficient și că fac tot ce trebuie”.

O prietenă i-a oferit o șansă de salvare

Lui Loni i s-a oferit o șansă de salvare, după ce o prietenă de-a sa model, Kristin Rossetti, a văzut-o la televizor dormind sub un cărucior de cumpărături.

Kristin a căutat-o pe străzi și după ce a găsit-o, a cazat-o la un hotel, oferindu-i haine curate și o masă caldă.

Cele două și-au petrecut noaptea vorbind, dar dimineața, Loni a refuzat oferta prietenei sale de a fi internată într-o clinică de reabilitare.

Am încercat tot ce s-a putut dar nu am reușit să ajung la ea”, a afirmat Kristin.

Modelul încearcă acum să apeleze la ajutorul poliției pentru a-și ajuta prietena încă o dată.

Loni are nevoie disperată de ajutorul nostru, trebuie luată de pe străzi și să avem grijă de ea. Mă întristează atât de tare, dar nu poți forța o persoană să îți accepte ajutorul, trebuie să vrea să se ajute singură”, a subliniat Kristin.

Citește și: Mădălina Ghenea crede în nevinovăția lui Cristiano Ronaldo

Citește și: O fotografie din India postată de Bryan Adams a devenit virală. Vezi de ce

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter