Un vulcan a erupt în timpul filmărilor la America Express. Cum au reacționat concurenții / VIDEO

De Oana Savin, pe

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut parte de o seară de neuitat la America Express. După ce și-au găsit cazare, cei doi concurenți au fost martori la erupția unui vulcan, în Guatemala.

Celebrul chef și iubita lui făceau turul casei în care se cazaseră în momentul în care unul dintre cei trei vulcani activi din Guatemala a erupt.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, martori la erupția unui vulcan

Doamna care i-a primit pe Cătălin și Doina în casa ei, le-a povestit celor doi concurenți că este americancă, însă de 35 de ani a ales să locuiască în Guatemala.

Femeia, care avea casa organizată în așa fel încât să fie protejată și de cutremure și de erupțiile vulcanice, le-a făcut turul casei concurenților. În timp ce se aflau la etaj și le arăta cei trei vulcani ce puteau fi observați cu ușurință din acel loc, un vulcan a erupt.

„Ne făcea turul casei, undeva pe la etaj, ne arăta cei trei vulcani. Și ne povestește cum că foarte des li se întâmplă să vadă erupțiile vulcanice. Și în timp ce povestea, vedem una. Noi am fost super uimiți”, a povestit Doina Teodoru.

„A avut loc o erupție puternică acum patru ani. Au murit mulți oameni atunci”, le-a spus gazda lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru.

Cât despre erupția vulcanică din acea seară, femeia le-a spus: „Nu e atât de impresionant”.

„Pentru noi este. Pentru noi e impresionant. Este prima dată când vedem așa ceva”, i-a răspuns Doina.

„Nu vedem zilnic așa ceva”, a completat Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, momente de panică la America Express 2023: „Mi-o luase inima razna”

Citește și: Jean Gavril, scos din sărite la America Express. Cum l-au supărat Andreea Bălan și Andreea Antonescu: „Nu-mi vine să cred” / VIDEO

Citește și: Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Mesajul emoționant primit de acasă: „Eu sunt câștigătoare” / VIDEO

Citește și: Cum au fost întâmpinați Cătălin Bordea și Nelu Cortea de familii, după America Express: „Zici că a fost la loteria primul irakian” / VIDEO

Jean Gavril și Dinu au câștigat a doua imunitate

După ce Andreea Antonescu și Andreea Bălan au obținut prima imunitate a etapei, frații Gavril au reușit să o câștige pe a doua, asigurându-și astfel biletul către Columbia.

Jean și Dinu au dat tot ce au putut pe parcursul acestei etape și au reușit să ajungă primii la Arco de Santa Catalina, unde îi aștepta Irina Fodor. Aceasta este prima imunitate câștigată de echipa fraților, care au fost în extaz când au auzit vestea.

„Ideea e că vouă vă place ceva foarte mult în această cursă și ideea e că nu o să mai aveți parte. Nu o să mai participați la cursa pentru ultima șansă”, le-a spus Irina lui Jean Gavril și Dinu.

„Am explodat, nu mai puteam. Mă luaseră palpitațiile deja”, a povestit Jean.

Cei doi frați s-au alăturat Andreei Bălan și Andreei Antonescu, care așteptau echipa câștigătoare la masă. Fetele au rămas surprinse când i-au văzut pe frați.

„Nu cred că voi!”, au spus fetele.

„Nu ne așteptam, dar nici ei nu se așteptau”, au mai spus cele două.

„Eu încă am emoții. Pentru mine totul e nou. Nu știam că se face surpriză, că iau cina împreună, că vorbesc una-alta, mi s-a părut super drăguț”, a mărturisit Dinu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din America Express

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter