Un bărbat a încercat să își însușească una din locuințele lui Halle Berry

De Oana Savin, pe
Un bărbat a încercat să își însușească în mod fraudulos una din locuințele actriței Halle Berry. Acesta a fost arestat.

Potrivit TMZ, Ronald Eugene Griffin, în vârstă de 59 de ani, a mers la locuința din Los Angeles a lui Berry (52 ani) în luna ianuarie a acestui an și a încercat să forțeze ușa de la intrare, însă a fugit când l-a găsit grădinarul actriței.

Două luni mai târziu, bărbatul a revenit la proprietatea lui Halle cu un lăcătuș pentru a schimba încuietoarea, susținând că este noul proprietar și are acte doveditoare în acest sens. Atunci, unul dintre angajații actriței a sunat la poliție.

În același timp, Griffin a sunat la rândul lui la poliție și i-a acuzat de încălcarea proprietății private pe angajații lui Halle Berry.

În cele din urmă, poliția a stabilit că Ronald Griffin minte și că a încercat în mod fraudulos să își însușească locuința.

Actrița a declarat polițiștilor că nu îl cunoaște pe bărbat.

Ulterior, acesta a fost arestat, cauțiunea sa fiind stabilită la 36.000 de dolari. Surse din poliție au dezvăluit că bărbatul nu știa că locuința este a actriței Halle Berry.

Nu este prima dată când vedeta are astfel de probleme. În anul 2011, ea a chemat poliția după ce a găsit un bărbat necunoscut ce stătea la ușa bucătăriei sale. Bărbatul a fost arestat.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter