Tyrone Fleming, vedetă YouTube, a fost găsit fără viață în apartamentul său

De Oana Dinu, pe
Tyrone Fleming, vedetă YouTube, a fost găsit fără viață în apartamentul său din Bronx, New York City. Actorul avea 40 de ani și era cunoscut din serialul „848”.

Tyrone Fleming s-a remarcat pentru rolul său dintr-un serialul „848”, foarte popular pe Youtube, care avea 20.000 de abonați. Pentru că acesta nu s-a prezentat la muncă, colegii săi i-au contact mama și ulterior autoritățile, conform hotnewhiphop.com.

Polițiștii newyorkezi au constat că Tyrone Fleming a fost înjunghiat mortal în spate. Când logodnica sa a ajuns la fața locului, l-a găsit pe actor într-o baltă de sânge, cu răni multiple în zona spatelui.

Sora sa, Tiffany Tucker, a spus că Fleming lasă în urmă „doi copii frumoși, un fiu și o fiică, în vârstă de 16 și 10 ani”. Aceasta a ținut să mai precizeze că fratele ei a fost „foarte muncitor și un om bun, care și-a iubit copiii și familia.”

Deși nu a fost identificat niciun suspect, autoritățile dețin o înregistrare în care un bărbat îmbrăcat în negru poate fi observat intrând în apartamentul victimei. Aceștia bănuiesc că actorul să-l fi cunoscut pe autorul crimei, pentru că ușa nu a fost forțată, informează știrileprotv.

Citește și:

Paris Jackson a pozat topless pentru o cauză nobilă. Ce frumoasă e!

Ce cântăreață celebră va cânta imnul la Campionatul Mondial din 2018

Sursă foto: captură foto Youtube

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter