Trucul Mirelei Stelea pentru a nu pofti la alimente interzise

De Unica.ro, pe

Designerul Mirela Stelea se numără printre promotorii unui stil de viaţă sănătos, face sport însă recunoaşte că și recurge la anumite trucuri pentru a nu mai pofti la alimente interzise.
Pe lângă mișcare zilnică şi un regim alimentar bine controlat, Mirela Stelea acordă o mare importanţă somnului pentru menţinerea siluetei. Designerul încearcă să doarmă cel puţin 8-9 ore în fiecare noapte, odihna fiind extrem de importantă pentru echilibrul organismului.
Am învăţat de la antrenorul meu că somnul are un rol important pentru menţinerea siluetei. Dacă dormi prea puţin, atunci corpul secretă o anumită substanță care te face să pofteşti la dulciuri şi la tot felul de mâncăruri bogate în carbohidraţi. După un somn de patru sau cinci ore mă simt slăbită şi lipsită de energie, iar primul gând este acela să mănânc ceva dulce. M-am îngrăşat odată, în timpul unei vacanţe, în jur de 4 kilograme din cauză că n-am prea dormit„, declară Mirela Stelea.
Mai mult, somnul de frumuseţe are un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului.
Pe lângă faptul că te îngraşi necontrolat, lipsa somnului slăbeşte rezistenţa organismului. Te îmbolnăveşti mult mai repede şi creşte riscul de diabet de gradul doi. Cu cât aflu mai multe cu atât realizez că organismul uman este un mecanism foarte complex, ce se reglează greu şi se destabilizează extrem de uşor. Excesele de orice fel nu fac bine la sănătate„, mai declară Mirela Stelea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter