Tribunalul a decis: Şerban Huidu va plăti daune de 360.000 de euro familiilor victimelor

Fostul realizator Tv Şerban Huidu trebuie să plătească daune de 360.000 de euro familiilor victimelor accidentului provocat de acesta în 16 octombrie 2011, la Timişul de Sus şi care s-a soldat cu moartea a trei persoane, a decis, marţi, Judecătoria Braşov.
Judecătoria Braşov a decis ca fiica Magdei Drăghici, Ioana Câmpean, soţia lui Ştefan Lungu Balog şi fiul lui Ştefan Lungu Balog să primească daune morale în valoare de 120.000 de euro de la Şerban Huidu.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de zece zile de la pronunţare, informează Mediafax.
În 29 iunie, Şerban Huidu a fost condamnat de Judecătoria Braşov la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. Familiile victimelor accidentului au făcut recurs la decizia judecătorilor, următorul termen fixat la Curtea de Apel Braşov fiind anul viitor, în 31 ianuarie.
La jumătatea lunii mai, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov.
În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter