Trei prezentatori TV au murit în timpul unei filmări

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 10 ianuarie 2019, 16:22
O tragedie fără margini a zguduit televiziunea. Trei prezentatori celebri și cunoscuți în întreaga lume au murit în timpul unei filmări.

Tragedia în care și-au pierdut viața cele trei vedete de televiziune s-a petrecut marți, în apele Oceanului Pacific. Este vorba de cei trei prezentatori ai emisiunii „Deadliest Catch” difuzată de Discovery. Conform informațiilor din presa internațională, căpitanul, Stephen Biernacki (50 de ani), James Lacey (48 de ani) şi Joshua Porter (50 de ani) se aflau în timpul unei filmări când barca lor s-a răsturnat.

Emisiunea „Deadliest Catch” este un show TV  în care un narator prezintă detalii despre capturile impresionante de pe mare. În timpul accidentului, barca acestora traversa barajul periculos Yaquina Bay, zonă denumită „cimitirul violent al Pacificului”.

Potrivit presei americane, doi dintre cei trei membri ai echipajului au fost găsiţi inconştienţi, însă după ce au fost transportați la spital a fost constatat decesul. Cel de-al treilea membru a murit prins în barcă.

Sursă foto: Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter