Jojo, cu familia la mare: „Retrăiesc copilăria”

De Oana Savin, pe
Jojo, în vârstă de 38 de ani, a plecat în vacanță alături de soțul ei, Paul Ipate, și cei doi copii ai lor, Achim și Zora. Actrița a postat pe Instagram câteva imagini și spune că își retrăiește „copilăria prin ochii copiilor mei”.

Vedeta a ales să își petreacă concediul în România, mai exact la Sfântu Gheorghe, în Tulcea, unde se bucură de câteva liniștite, plajă și mare.

Dimineți cu aer sărat de mare. Libertate. Valusi înspumate și plaja cacao cu lapte. Zora și Achim fericiți ca doi pescăruși care și-au deschis larg aripile”. Așa începe postarea lui Jojo, care în imagini pare relaxată și fără griji.

„Zora mă strigă de fiecare dată când mă așez. „Mami! Hai și tu mami!” E atâta fericire și speranță în glasul ei încât nu o pot refuza niciodată. Alergăm nestigherite pe plajă fără direcție și fără opreliști”, a mai scris actrița.

Zora îmi împrumută din energia ei și mă face să mă simt ca atunci când eram și eu copil. Ce sentiment minunat: îmi retrăiesc copilăria prin ochii copiilor mei! Ce poate fi mai frumos pe lume?”, a încheiat Jojo mesajul.

Jojo și Paul Ipate (34 ani) formează un cuplu din anul 2014. Cei doi s-au căsătorit în secret în anul 2017, cu puțiun timp înainte ca fiica lor, Zora, să vină pe lume. Vedeta, pe numel ei adevărat Cătălin Grama, a mai fost căsătorită cu Ionuț Grama, între 2009 și 2012, cu care a avut un băiat, Achim. Acesta locuiește cu mama sa.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter