Directorul Termoenergetica, sfat în prag de iarnă: „Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei”

De Unica.ro, pe

Directorul Termoenergetica sugerează bucureștenilor care stau în frig și nu au apă caldă din cauza avariilor să investească în calorifere și boilere electrice.

Directorul Termoenergetica, Claudiu Crețu, a spus pentru Antena 3 că el a investit deja într-un boiler: „Avariile pot apărea oriunde. Am avut săptămâna trecută câteva zile în care nu am avut apă caldă şi căldură. Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei, pentru momentele când există avarii. Da, eu mi-am pus un boiler electric din cauza acestor avarii”.

Mai mult, Claudiu Crețu spune că are și calorifer electric pentru căldură. „Eu am pus un calorifer electric în priză”, a povestit el. „Problema acestui sistem e foarte gravă, sunt câţiva ani de când spunem că există aceste probleme, cerem finanţare pentru acest sistem. Soluţia e modernizarea acestui sistem”.

Citește și: Medicul Mihai Craiu avertizează asupra combinațiilor mortale de medicamente anti-COVID-19, care circulă pe internet

Citește și: Copiii și gravidele, cei mai afectați de expunerea la deșeurile electrice și electronice. Iată cât de mult ajută reciclarea!

Citește și: Cum ne găsim motivaţia să începem o dietă? Sfaturi de la Carmen Barcan

Citește și: OMS: în ritmul actual, România are nevoie de doi ani și jumătate să ajungă la 70% din populație vaccinată anti-COVID-19

Directorul Termoenergetica estimează că de la 1 noiembrie, situația se va îmbunătăți pentru cei aproape 100.000 de bucureșteni care suferă din cauza lipsei de căldură și de apă caldă.

„Probleme au fost în spaţiul public de câţiva ani”, a mai spus el. „Faptul că nu s-a investit în ultimii 10-15 ani ani ne face să suferim acum. Sunt mii de kilometri care au probleme, spărturi, modernizarea înseamnă investiţii. Pe termen scurt, reparăm aceste spărturi şi cred că undeva de la 1 noiembrie sistemul va funcţiona din ce în ce mai bine. Avem promisiunea că şi celelalte CET-uri care sunt oprite vor porni de la 1 noiembrie. Estimăm că va fi mult mai bine faţă de octombrie”.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter