„Totul despre sex”: scandal de proporții între Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 09 mai 2018, 13:39
Scandalul pornit în urmă cu câțiva ani între cele două actrițe din serialul Totul despre Sex ia amploare. Noul episod a început imediat după moartea fratelui lui Kim Cattrall. Aceasta o acuză pe fosta sa colegă de platou, Sarah Jessica Parker că se folosește de tragedia sa pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall nu par a reveni la sentimente mai bune prea curând având în vedere că nici în aceste momente de doliu cele două nu au putut cădea la pace, ba mai mult, s-au atacat în mod public, pe rețelele de socializare. În urma mesajului postat de Kim Cattrall pe Instagram în care anunța decesul fratelui său, Sarah Jessica Parker i-a transmis un mesaj de condoleanțe: „Draga mea cea mai dragă, Kim, iubirea şi condoleanțele mele pentru tine şi familie. Domnul să-l aibă în pază pe mult iubitul tău frate.”

Replica acidă a lui Kim Cattrall nu a întârziat să apară: ”Nu am nevoie de dragostea și sprijinul tău în aceste momente tragice, Sarah Jessica Parker.” Cu toate că nu se știe exact motivul care a dus la ura dintre cele două actrițe din Sex and the City, cert este că acestea nu-și mai vorbesc de multă vreme, Kim punctând că sunt doar colege de platou și nicidecum prietene: ”Mama m-a întrebat astăzi: ‘Când o să te lase Sarah Jessica Parker, acea ipocrită, în pace?’. Încercările tale repetate de a mă contacta într-o perioadă atât de dureroasă îmi amintesc cât ești și ai fost de rea. Vreau să fiu foarte clară, dacă nu am fost până acum: Nu faci parte din familia  mea! Nu ești prietena mea! Iți scriu pentru ultima dată pentru a-ți cere să încetezi să exploatezi tragedia noastră pentru a-ți reabilita tu imaginea de fata cumsecade.” – a scris Kim Cattrall pe Instagram.

Pe de altă parte, Kim, interpreta Samanthei din serial, a fost considerată vinovată pentru că nu s-a mai produs și al treilea film din seria Totul despre sex, deoarece aceasta a explicat că va semna contractul doar dacă cei de la Warner Bros vor accepta să-i producă și alte filme pe care aceasta le avea în plan.

Citește șiDoliu în familia serialului „Sex and the City”. Fratele lui Kim Cattrall a murit

Citește șiÎţi mai aminteşti cum arătau actriţele din “Totul despre sex” la începuturi, în urmă cu 20 ani?

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter