Actrițele din „Totul despre sex”, reacție la acuzațiile de agresiune aduse lui Chris Noth

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 decembrie 2021, 10:33

Actrițele Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis au transmis un comunicat cu privire la acuzațiile de agresiune sexuală aduse colegului lor din „Sex and the City/ Totul despre sex”, Chris Noth.

Protagonistele seriei „And Just Like That/ Și uite așa”, o continuare a celebrului serial „Sex and the City/ Totul despre sex”, au transmis că sunt „întristate” să afle de acuzaţiile de agresiune sexuală aduse lui Chris Noth, actorul alături de care au jucat în ambele seriale. În noua serie, personajul jucat de Noth, Mr. Big, a murit chiar la finalul primului episod.

Actrițele din „Totul despre sex”, reacție la acuzațiile de agresiune aduse lui Chris Noth

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, susțin într-un comunicat de presă că apreciază femeile care au avut curaj să-și spună public poveștile.

Suntem profund întristate să auzim acuzaţiile aduse lui Chris Noth. Sprijinim femeile care au ieşit şi au împărtăşit  experienţele lor dureroase. Ştim că trebuie să fie ceva foarte dificil de făcut şi le apreciem pentru asta, au transmis actrițele, potrivit news.ro.

Citește și: Mirela Vaida prepară ciorbă de fasole cu afumătură ca la mama acasă

Ce cadou de Crăciun a primit Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac

Brian May a anunțat că este bolnav de COVID-19: „Ziua şocantă a venit”

Actorul Vlad Zamfirescu și soția lui ar fi divorțat după 21 de ani de căsnicie

Chris Noth, acuzat de agresiune sexuală de două femei

The Hollywood Reporter a scris în urmă cu câteva zile că două femeie, care nu și-au dezvăluit identitatea, îl acuză pe Chris Noth de agresiune sexuală. Presupusele fapte ar fi avut loc în Los Angeles în 2004, respectiv New York, în 2015. Acestea ar fi spus că lansarea noului serial și atenția pe care a primit-o Noth le-a determinat să vorbească public despre amintirile lor dureroase.

Și actrița Zoe Lister-Jones l-a numit pe Chris Noth „prădător sexual”. Aceasta a povestit că a lucrat într-un club deținut de actor și că a observat un comportament neadecvat al acestuia față de o femeie.

Din cauza acuzațiile care i s-au adus, Noth a fost dat afară din distribuția serialului „The Equalizer” al CBS. De asemenea, acesta a pierdut contracte de publicitate, iar agenția care îl reprezenta a renunțat la colaborarea cu el.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter