Vești bune pentru Anamaria Prodan în miezul scandalului de divorț. Ce decizie a luat vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 iulie 2021, 17:44
Anamaria Prodan se bucură în sfârșit și de vești bune, în miezul scandalului de divorț care a zguduit din temelii presa mondenă.

În viața impresarei pare că răsare soarele după mai multe luni în care s-a confruntat cu scandaluri izbucnite după vestea divorțului său. Fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, a confirmat vestea pentru reporterii Fanatik: „Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”.

După ce știrea separării dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf a făcut înconjurul internetului, impresara în sfârșit a primit și vești bune. Ea a aflat că primul termen al procesului deschis în dreptul lui Dennis Man a fost fixat.

Cei doi urmează să se vadă în instanță în data de 26 octombrie, la șapte luni de când dosarul a fost înaintat în instanță. Anamaria Prodan i-a cerut fotbalistului 350.000 de euro după ce el a rupt unilateral contractul cu ea, semnând cu firma fraților Becali. Totul s-a petrecut cu câteva zile înainte ca Dennis Man să semneze cu echipa Pama, echipa din seria A unde Adrian Mutu a făcut istorie. Pe atunci, suma s-a ridicat la 13 milioane de euro, iar impresarul ar fi trebuit să primească 1 milion.

Citește și: Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Citește și: Florin Ristei a confirmat logodna cu Naomi Hedman

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea. „Am început săptămâna cu bine”

Acuzațiile lui Prodan de la acea vreme au fost că Becali ar fi făcut presiuni asupra judecătorului pentru a semna cu verii săi, după cum arată Playtech. Astfel, ea l-a dat în judecată pe judecător și îi cere plata pentru rezilierea contractului cu ea. George Becali i-a oferit acesteia 100.000 de euro la data transferului, dar ea a refuzat.

Anamaria Prodan i-a scris lui Dennis Man: „Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni atât timp cât sunt sub contract cu dumneavoastră”, a scris Dennis Man, potrivit Prosport. „M-a sunat Gigi Becali și mi-a spus o miniciună ordinară, că «jucătorul te înjură, la fel și taică-su, nu te suportă». I-am zis «Băi, patroane, pe bune? Cred că mă confunzi, că vorbești cu altcineva». Copilul ăsta nu a vrut să plece niciodată de lângă mine”. i

Dennis Man nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns impresarei astfel: „Eu nu am spus astfel de lucruri, să fie clar. Nu știu ce se încearcă, dar eu și tata cădem de idioți”. „Ne jucăm cu lucrurile astea de parcă copilul e robot. M-am săturat, sincer”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter