Top postări incredibile ale lui Mihai Trăistariu pe Facebook

De Saturnia, pe Ultimul update Marți, 10 august 2021, 15:56

Mihai Trăistariu are postări tare ciudate pe reţelele de socializare, unde vorbeşte despre obsesia lui pentru oglinzile din hoteluri, despre părul lui în continuă transformare, sau despre cât de sexy este. Iată un top postări incredibile ale lui Mihai Trăistariu pe Facebook. Comentate de Saturnia.
1. „Wow … Oglindaaaaa … Stiti deja ca-s turbat dupa oglinzi, da ? Dar stiti si de ce ? Simplu ! Pentru ca oglinzile ma iubesc cu adevarat. Hai ca glumesc ! Acum sunt la Saturn ( Teatrul de Vara ). Tocmai am cantat la … Techirghiol, singurul loc din lume – unde am inghitit o musca pe scena …”
Top postări incredibile ale lui Mihai Trăistariu pe Facebook
Cum spuneam, Mihai are o pasiune arzândă pentru oglinzi şi reflexia proprie în ele. Îi recomandăm cu căldură să evolueze spre alte suprafeţe lucioase: folii de protecţie, capota maşinilor, ape adânci. Să nu se plictisească fanii, nu de alta.
2. „Suntem la Casa Ianas din Baile Herculane si facem tratament cu apa sulfuroasa … Da, mi-am schimbat chilotzii …”
Top postări incredibile ale lui Mihai Trăistariu pe Facebook
Uof, măi Mihai…chiloţii se schimbă măcar o dată pe zi şi nu vorbim despre asta. Poate vede cineva ştirea ta când este la masă. Doamne fereşte, poate păţim ceva. Ne bucurăm că ţi-ai recuperat chiloţii, dar chiar nu e nevoie să ne anunţi pe Facebook. Poate un Instagram cu filtru retro cu vinovaţii înainte şi după purtare?
3. „Mananc si ma uit la meci ! Uite ce mi-au trantit pe masa : cica masa asta e rezervata pentru mine … desi pe cartonu’ ăla scrie clar : Grup ! Se refera oare la prostii si nu-mi dau eu seama ?”
Top postări incredibile ale lui Mihai Trăistariu pe Facebook
Poate se referă, săracii, la prosti, nu la prostii. Nu ştim la ce te gândeşti tu, dar eu zic mai bine să-ţi vezi de mâncare, poate bei şi o bere şi ne laşi pe noi în pace. Sau poate oamenii ăia cred că ai multiplă personalitate. Oare ce le-o fi venit să creadă aşa ceva?
4. „Aseară un țânțar mi s-a așezat pe un testicol… a fost una din cele
mai grele alegeri din viața mea…”
E cu „u”, nu cu „o”, dar cred că de la triluri ţi se trage. Orice muzician talentat ştie că în fiecare dimineaţă trebuie să faci vocalize: Ma, me, mi, mo, mu. Ştii tu. Sperăm că ai făcut alegerea corectă şi cinstită.
Top postări incredibile ale lui Mihai Trăistariu pe Facebook
5. „… obosit, dupa 8 ore de condus … m-am bagat sa fac un dush …
… la 18.00 sunt presedinte de juriu la Festivalul National de Muzica ” Zambet de copil „, Baile Herculane, 2013 …
… abia astept sa ascult niste voci k-lumea …
… va tin la curent cu poze de la festival …
p.s. – ghicitoarea zilei : ce credeti ca a facut mihai traistariu sub dush in data de 21 august 2013, la ora 17.30 ?”
Ghici ciupercă ce-i? Ghiduş din partea ta, Mihai, să ne pui aşa pe jar. Dar sigur era la 17.30? Ai ceas în baie, sau estimezi? Şi la cât ai terminat, că doamnele nu sunt atât de interesate de când ai început…e mai importantă durata. Sic!
Citeşte mai departe şi află ce minunăţii a mai debitat Mihai Trăistariu pe Facebook în ultima vreme, cu comentarii via Saturnia, pe pagina următoare!

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter