Tom Cruise, salt riscant de la peste 7000 de metri pentru noul film VIDEO

De Oana Dinu, pe
Tom Cruise, salt riscant de la peste 7000 de metri pentru noul film. Actorul este cunoscut pentru faptul că își execută singur cascadoriile. 

Tom Cruise este primul actor de la Hollywood care a sărit cu parașuta de la 7620 m. Acesta a făcut saltul riscant în cadrul filmărilor de la „Mission: Impossible – Fallout”, în Emiratele Arabe Unite, scrie Dailymail.

Despre actorul în vârstă de 55 de ani se ştie de multă vreme că preferă să îşi execute singur cascadoriile, chiar dacă asta presupune să-şi pună uneori viaţa în pericol.

Paramount Pictures a lansat clipul de două minute și jumătate în care este surprinsă pregătirea intensă pentru săritura periculoasă cu parașuta efectuată de Tom Cruise. Tehnica era folosită de militarii americani în anii 60 pentru a ajunge pe teritoriul inamic fără a fi detectați. Pentru că necesită altitudine, între 5000 și 12000 m, actorul a avut nevoie de echipament special și o mască de oxigen.

Pentru a realiza cascadoria, antrenamentul a fost intens, cu numeroase încercări. Studioul a construit chiar și un tunel gigant unde au avut loc pregătirile.

Saltul HALO a fost filmat de un camerman care a avut camera montată pe cască și care a sărit înaintea lui Cruise pentru a evita o coliziune în aer. Scena a fost greu de realizat pentru că acțiunea s-a petrecut la apus, iar echipa a dispus doar de 3 minute în fiecare zi.

În final, întreaga scenă durează doar o jumătate de secundă în cea de-a șasea tranșă din franciza „Mission: Impossible” (Misiune Imposibilă). Următoarea etapă se va filma la sfârșitul lunii iulie.

Din fericire, Tom Cruise a fost norocos și a trecut cu bine de această filmare, spre deosebire de alte dăți în care a suferit accidente în timp executa scenele grele. De exemplu, la filmările pentru „Mission: Impossible 6“, Cruise s-a accidentat la gleznă în urma unei sărituri efectuate greșit de la o clădire la alta.

Citește și: 

De ce fiicele ducilor de Sussex nu vor moșteni titlul nobiliar

Tiberiu Albu, câștigătorul de la Vocea României, s-a însurat. Cum arată soția lui

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter