Tom Cruise, provocat de Justin Bieber la o luptă în ring

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 16:19
Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise la un meci în ring, prin intermediul unui mesaj scris pe rețelele de socializare. Cântărețul spune că un refuz din partea actorului ar fi un semn de frică. 

Justin Bieber (25) a lansat o provocare pentru Tom Cruise (56), starul seriei „Misiune Imposibilă“, cunoscut pentru faptul că își face singur cascadoriile în filme.

Tom Cruise, provocat de Justin Bieber la o luptă în ring

Acesta îl invită pe actor la o luptă în octagon, ringul unde se desfășoară luptele UFC (Ultimate Fighting Championship), cea mai mare organizație de arte marțiale mixte din lume, care găzduiește cei mai mulți dintre luptătorii de top și produce evenimente peste tot în lume, potivit mediafax.

Cântărețul a scris pe contul său de Twitter că vrea să lupte cu Tom Cruise, dar nu a spus și care este motivul acestei provocări. Bieber a specificat și că un refuz din partea actorului ar însemna că îi este frică: „Vreau să-l provoc pe Tom Cruise la o luptă în ring. Tom, dacă nu accepţi această confruntare, înseamnă că eşti speriat şi nu vei putea niciodată să renunți la frică. Cine are curajul să lupte?“, a fost mesajul canadianului. În postare a fost etichetată și Dana White, președintele UFC.

Actorul american nu i-a răspuns cântărețului, însă campioni ai artelor marțiale au reacționat la mesajul transmis de Justin Bieber.

Luptătorul irlandez Conor McGregor s-a oferit să organizeze el lupta: „Dacă Tom Cruise este îndeajuns de bărbat, pentru a accepta provocarea, McGregor Sports and Entertainment va găzdui lupta. Are Cruise tupeul să lupte, ca în filmele sale? Veţi afla!“, a scris acesta.

Campionii UFC au pus în balanță șansele fiecăruia de a câștiga un astfel de meci. Aceștia spun că Tom Cruise ar avea mai multe șanse datorită antrenamentelor pentru cascadoriile sale, dar că Justin Bieber ar avea un avantaj din punct de vedere al înălțimii. Acesta are 1,75 de centimetri și o greutate de 66 de kilograme, în timp ce actorul are 1,70 și 77 de kilograme.

Sursă foto:  Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter